IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #85536 Jaja :)
Amúgy nem értettelek félre ezért kérdeztem, hogy évszámhoz kötött e a játék mert tudtommal igen, és ha ez így van akkor milyen tankot tudnál mondani a németektől ami ez időtájt tudásban, kategóriában jobban összeillene?
Nem volt.
Azt megtehetik amire szerintem te gondolsz, hogy T-34 helyett BT-2, BT-5, Bt-7, T-26 T-28 stb tanokkal rakják össze őket de mivel a T-34 ilyenkor már harcállományban voltak jogosan hisztiznének az oroszok. (kivételesen)
Ahogy mondtam, max annyit csinálhatnának mint a repülőknél, hogy a német vadászokat nerfelik hogy az oroszok feltudják venni velük a versenyt, de arra várhatunk hogy az oroszok valamelyik fegyverüket lebutítják, mondjuk pont a T34-est amire olyan rohadt büszkék...:)
Mellesleg részben vásárolt amerikai tervek alapján rakták össze és egy átalakított dízel BMW motor rángatja olyan megbízhatóan:)