IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Nem egészen. A fejlesztőknek akkor teljesen igazuk lenne, ha az egész jelenséget csak a downwash effekt magyarázná, de a felhajtóerő változásból eredő előre bólintást, a ballooning effektet meg sem említik (gonosz kérdés, ismerik egyáltalán?). A mellékelt példában pedig egy nagyon könnyű géppel 170-el végzik el azt a manővert, amit 110 környékén kellene alapgázon (ahol a downwash effektnek és a ballooning effektnek is sokkal gyengébbnek kellene lennie). Nekem több ismerősöm is tanult Jak52-vel, őket is megkérdeztem, ilyenre hogy emlékeznek, azt mondták, hogy leszállásnál, leszálló sebességen rányitott fékszárny semmilyen orr emelkedést nem okozott. Igaz, ők csak leszállásnál használták. Amiben a 777-nek igaza van, hogy a szimulátornak vannak korlátai, amit figyelembe kell venni, és hogy a bot középen tartása a downwash effektet erősítheti. De a mellékelt videójukban inkább a sebesség a problémás, ez nem leszálló sebességen, és nem alapgázon történik.

Itt egy video pl, 20:05-től nézd meg, itt sem látni, hogy a gép orra emelkedne, igaz, ez külső felvétel, de szerintem jól látszik, hogy siklik a gép rányitja a fékszárnyat, és a gép bólintási szöge nem változik. A Bos videóban több másdopercig égnek áll a gép orra, a játékban készített videóban a Jak9-ben és a Jak52-ben is.
    https://youtu.be/dz6tak8VGus?t=20m5s