IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #85532 pz 4 nincs is a játékban?
Az a baj hogy amennyiben én tudom a játék évszámhoz van kötve, és 1941-ben még nem nagyon volt ellenfele a T-34-nek, a panzer 4 is csak 1942-ben jelent meg a Párduc meg a Tigris meg csak 1943-ban debütált amennyire én tudom, javítsatok ki ha tévedek.
Tehát amennyiben a játék évszámhoz kötött és ez a 1942 akkor max egy megerősített pz. egy 75 löveggel lehet komolyabb ellenfele.
Vaaagy, nem rakják be a T-34est de akkor sok orosz hisztizne :D
A repülőknél pont fordított a helyzet hiszen a háború ezen éveiben olyan elavultak voltak az orosz vadászok a németekkel szemben, hogy folyamatosan emelni kellett a kitüntetésekért járó lelött oroszok számát mert hirtelen tele lett ászokkal a háború ezen pontja. Ezért persze sokan anyáztak az Afrikai fronton hiszen ott nem volt olyan könnyű dolguk a messereknek az angolok ellen és a hír hogy még többet kell lelőni ha kitüntetést akar nem esett túl jól nekik :)
Nah most persze a játék ezt annyira nem veszi figyelembe, és sokkal gyengébbek a németek, de a tankoknál??? Ott azért megtudták csinálni mi????:)
Buta kis egyszerű oroszok...:)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.01.10. 13:04:41