IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Semmi gond, én sem haragszom, normális hangnemben beszélgetünk, ennyi.
    Ha tetszik akkor jó játékot, senki nem néz le amiatt hogy neked bejön. Más az ízlésünk, ennyi.
    Csak maradjon meg ez a fórum egy jó baráti társaságnak, ez a lényeg.

@Tom,
    sajnos eddig csalódás, bár csak pár órát próbálgattam. Kipróbáltam az összes gépet, egymás ellen is, a Fóka elég übergép lett szerintem, lehet vele darálni. Holnap lesz egy kicsit több időm, majd jobban átnyálazom.
    Csak valahogy az eddig látott videók alapján jobbra számítottam. Azt hittem hogy én nem állítottam be valamit és azért ilyen árkád, de minden segítség ki van kapcsolva, szimulátor fokozatra van rakva, a tengelyek be vannak állítva a leg érzékenyebbre.
    Nem mondom hogy semmit nem ér, de nem az én világom. Kb. az Il2 Birds of Prey -hez tudnám hasonlítani érzésre, bár annál azért komplexebb.
    Elolvastam a Pumaszálláson is a fórumot, és egyetértek azokkal akik ott megfogalmazták a hibákat.