IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fantasy18
    Oké srácok elfogadom. nekem akkor is bejön. mondjuk havonta változik a játék. ami mondjuk nem tetszik... mert mindig módosítgatnak a gépeken és a sérülés modellen. pár hónapja még az volt a baj hogy szinte minden találatért kigyúladt a gép. sok volt érte a sírás és ki lett javítva már egy ideje. he111 nek valamelyik patchben már erősítették sérülés modeljét. azóta multiban nem vadásztam 111 esekre szóval nem tudom hogy még ilyen könnyen nyaklik-e el a szárnya. viszont a bf110 nek most elég könnyen nyaklik le tőből a szárnya biztos ezen is majd még változtatnak. mondjuk új gép. :) bár ahogy látom a fórumjukon moszkvai pálya jön most meg a ju88 amit már nagyon várok :D elméletileg 2-3 héten belül
    Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.01.08. 20:33:11