IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fantasy18 #85476 az igen :D BOS/BOM nak idejétmúlt grafika? :D meg szar törés modell? :D mikor próbáltad ki utoljára? azért a DCS nek van idejét múlt grafikája hiába az új engine. abban a törés modell egy kalap szar. de te tudod... szerintem próbáld ki még egyszer és gyakorolj vele... nekem érdekes nincsenek olyan problémáim hogy nemtudok célozni, bombát is oda dobom ahova én akarom.(lentebb van egy bf110 es meg egy stukás videóm nézd meg) és a gépet is úgy kezelem ahogy én akarom. amúgy simán orra bukik ha pedálon tövig nyomom a féket vagy ha nagy hóba szállok bele instant nyom egy fejest előre. azért a war thunder nevű játékot ne soroljuk a szimulátor kategoríába mivel annak köze nincs hozzá. ha fizetni kéne azért senki nem játszana vele :D
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.01.08. 17:41:29