IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Hát, szerintem nem érdemes azt a játékot megvenni (mondom ezt úgy hogy volt szerencsém kipróbálni).
    Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, de szerintem a BoS egy vicc, olyan mintha 10 évet visszamennél az időben.
    Lehet hogy csak azért vagyok ilyen kritikus mert mostanában a DCS WW2-vel szoktam néha repülni, és azzal összehasonlítva sehol sincs a BoS.
    Buta fizika, buta repmodell (simán le lehet szállni bárhol, nem bukik orra a gép hiába nyomod a féket tövig, előrenyomod a botot és a hátára fordul a gép, ide-oda imbolyog és alig lehet célozni, lezuhansz több száz m magasról és a gép csak csúszik a földön de nem törik szét, és még sorolhatnám. A grafika is idejétmúlt, pedig ultra részletességgel fut nálam.
    Két dolog tetszett, az egyik a gépek külső megjelenése, az nagyon szép a dx9 ellenére is, a másik a földközeli sebesség szimulálása, nagyon jó a megvalósítása annak is.
    De úgy mint szimulátor semmiképp sem ajánlom.
    Sajnos nagyon látszik hogy a RoF motorjával rövid idő alatt összecsapták az egészet, és az kb. ennyire képes. Ami jó volt az első vh-s gépekhez már nem igazán jó a 2 vh-ra.
    Inkább próbáld ki a War Thundert, az legalább ingyen van.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.08. 15:50:48