IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Azt feltételezve, hogy egyébként a műszaki paraméterei nem rosszabbak, semmi garancia nincs rá, hogy más gyártó ezt olcsóbban adná. és arra sem vennék mérget, hogy belátható időn belül az OR sokkal olcsóbb lenne. TrackIR olcsóbb lett az évek során? Nem igazán. Én használok pár extra kütyüt a PC-hez, 3d connexion egér pl, annak az új ára az elmúlt öt évben konkrétan a duplájára emelkedett úgy, hogy az alapmodellen semmilyen változás nincs. De a wacom táblát is mondhatnám, pár ezrest csúszkál az ára ide-oda, de nagyjából a kategóriákat évek óta tartja. A felső kategóriás joy-ok detto. Az olyan cuccoknál, mint a PC alkatrészek, videokártya, ott látható ez a tendencia, hogy újonnan qrva drága, mikor kijön a köv változat, akkor valamennyit esik, de tuti hogy az OR verziók nem fognak olyan ütemben jönni ahogy a pl. a videokártyákat fejlesztik.

@Solt.
    Tudom, hogy ez most mindenhol botrány (már mémeket is gyártanak belőle :) ), és sokan hőzöngenek, és egy szóval sem mondtam, hogy nincs igazuk (igazatok). Qrva anyjukat, de tényleg. Én is fentem a fogam egy ilyenre :/