IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #8544 Én az IL-2-őn(1946) kívül még a Lock On:Flaming Cliffs 1.12a-val nyomom a repülőszimulátorozást.Megvan még valahol a MS Flight Simulator 2004 is csak azzal nem szoktam játszani,nem bírom hogy a repülő például abban ugyanúgy viselkedik a füvön való guruláskor mint a betonon való gurulásnál,meg ha jól emlékszem dugózni is csak elég nehezen akarnak benne a gépek.Úgyhogy annyira nem jött be nekem.Viszont az Il-2 sztem minden téren kiváló,(bár a hangokat még javíthatnák kicsit,nekem főleg motorindításnál jön ki az a dolog hogy a legtöbb gép hangját az AN-2-es adja,ugyanis pl az orosz gépek szinte mindegyike ugyanazon hagon indul mint az Ancsa,ami részben érthető is ugyanis ha jól emlékszem,az I-153-asnak ugyanaz a motorja mint az Ancsáé),de nekem lényegesebb a jó aerodinamikai modellezés egy szimulátornál mint a hang, úgyhogy azzal meg a Lock On-nal nyomom. Harci repszimben ismerem a MS Combat Flight Simulator 3-at (jáccottam is vele),de azt önnek nem ajánlom... Ugyanis egy nagy rakás fos.Úgyhogy még sztem fel se telepítsd,kölcsön se kérd,nem éri meg a drága helyet ilyenre pazarolni a winyón:D