91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Cimbi
    Hmm... köszi akkor most mit is kéne csinálni?
  • Lacusch69
    Hát nem fogsz neki örülni... Konyev kolléga is így járt az Index "Prop.rep.szim" topikjában:

"Az 1946-tal kapcsolatban lenne technikai kérdésem, mivel sikerült gép közelébe jutnom.

Az installt a gép elkezdi, de amikor effektíve a fájlokat kellene másolnia akkor közli hogy a legelső file amit másolnia kellene (Aircraft guilde) nem található meg a Data1.cab fileban. Innentől kezdve a gép jelzi hogy hiba az installációban és vissza áll alap helyzetbe. Érdekelne, hogy esetleg ez azért van, mert előtte az FB+AEP+PF-et a 4.02 es patchig fel kell rakni, (akkor meg miért írták rá hogy komplett csomag?)
    vagy maga az install DVD rossz. A poén meg az, hogy ez a file a Bonus dv-n meg rajta van."

És ezt a megoldást találta:

"Valami lekapott egy sys filet. én is akkor jöttem rá amikor egy teljes nap pihentetés után bekapcsoltam újra de az istennek sem indult el+ az alaplapi beállításokat sem engedte. Így elem kivesz CMOS kisüt bottsorrend megváltosztat '98 rendszerlemez elővesz és format c:"

Remélem, hogy valaki tud ennél jobb megoldást...

• Cimbi
    Sziasztok

Némi segítségre lenne szükségem.Megvettem az IL2 1946-t de DVD olvasó nem akarja feltelepíteni(valami data1 cab nevű file-l van problémája)a dvd jó kipróbáltam másik gépen viszont a DVD olvasóm is jó mert a gagyi dvd-t beolvasa csak az eredetit nem, nincs ötletetek mi lehet a gond?
    (A másik DVD olvasó ugyan az a típus mint az enyém és ott minden oké)
  • neuro
    nincs
    de vannak benne olyan gépek amivel lehet "szimulálni" csak nem anglia fölött
  • Willenbrock
    Egy kérdédem lenne:Az 1946-os szériában van 1940-es Angliai csatás kampány is?
  • Lebowski
    lajfaszt.te kezdted bleee.(amugy télleg..) szal megmondalak a ovónéninek!!!
  • PhantomAss
    nem csak a német gépek jelzik a lőszert, ha a 46' dvd-n megnézed a plane guide-t, ott a műszerfalképeknél láthatod hogy van -e lőszerszámláló vagy nincs (pl néhány amcsi gépnél is van)
  • imp99
    Helyzetjelentés....

Nah egy hosszabb kihagyás után ismét magamhoz ragadtam a game-t.
    Alkotói munkáim is fejlődnek a spiten már csak simítások lesznek és nyomok egy próbaképet, de ez csak vizsgaidőszak után lesz :P
  • Her Laca
    Hagydmán Gida:) Nem is neki írtam ,de tudod úgy is mindent a szivére vesz:)
  • TG Gida
    Ne kukacoskodj már Kisvadász!:)
  • Lacusch69
    Ez a légcsavar forgatónyomatékának modellezése miatt van. Ezt az oldalkormány (rudder:pedál vagy 3D-s joyoknál a kar tekerése) használatával lehet kompenzálni. Sugárhajtásúaknál nem jelentkezik, de szerintem kétmotorosoknál sem, bár egyikkel sem szoktam repkedni.
  • adam222
    Szeveasztok!!! nekem olyan problémám lenne hogy az il-2 1946(az új) játékban a repülő oldalkormánya el van picit fodulva!!!!! akárhogy állítom a joystikot nem jó! De sima il-2 sturmovik forgotten battles be meg semmi problen nem tudna valaki segíteni fontos lenn!!!! Előreis thx
    Ui.:Így felszálni szinte lehetetlen és eléggé zavaró hogy a gép magától megy balra :(
  • Lacusch69
    Kiválasztasz a menüben egy gépet (vagy bármilyen más objektumot), és a "CTRL"-t nyomva tartva ráklikkelsz egy "bal egérgombot" a kiválasztott helyre. Aztán beállítgatod a tulajdonságait...
  • w77d
    Hali!
    Valaki el tudná magyarázni, hogy hogy tudom használni a full mission buildert? nekem csak a térkép jelenik meg, de semmit nem tudok elhejezni!
  • Scottt
    Tudtommal csak a német gépek mutatják pl ameszéában ott vannak azok az izék ha minnél magassbabak annál több van
  • Braveheart
    Hali! Most kezdtem el növelni a nehézséget, pl kikapcsoltam az unlimited ammo-t, viszont felmerül egy kérdés: hol mutatja a gép a lőszer mennyiségét?
  • Her Laca
    Akkor csak értelmezés szerint. Ez így ok? :P
  • Lebowski
    ha a helyesírásnál tartunk akkor a SŐT az egy T! :P
  • neuro
  • Seaweed
    Nida'! telleg...csaknem reaktivaltad magad es eltevedtel a BoP admin felulete fele?!
  • neuro
    én már megcsináltam :)
  • Falconer
    Hat meg juliusban lehet, hogy jatszottam vele. Most laptopom van, szoval nem jatszok semmivel. Majd juniustol ujra.
  • Seaweed
    Jah ideje lenne aktulaizalni a FAQ-ot..es pl belevenni a 46-ot is... Nah majd egyszer nekiesek ha lesz kedvem...esetleg ha valaki megcsinalja a meglevo szoveg kiegesziteset akkor felteszem mert neha lenni en lusta
  • Trucker39
    Az általad alkalmazott kötőszóból nem derül ki ugyan, hogy mikor játszottál utóljára a szimulátorral, de engedj meg egy újabb idézetet a FAQ-ból:
    "Utolsó frissítés ( hétfő, 12 június 2006 )"
    Ha ezen dátum előtt abba hagytad, akkor sorry, ha utána, akkor meg nem árt a tájékozódás
  • Her Laca
    A helyesírás ,sőtt értelmezés szerint is a D betű kéne oda még.:)
  • Lebowski
    bazmeg
  • Falconer
    Bazmeg, amig en jatszottam ezzel akkor meg senki nem tudta a megoldast.
  • Trucker39
    Ez érdekes, mert ha olvastad volna, akkor megtaláltad volna a FAQ-ban is a megoldást. 5. pont, legutólsó bekezdés:
    "Van egy másik érdekes hiba is, de ez a magyar nyelvű Forgotten Battles-nél jön elő. A magyar FB, majd az angol AEP és az angol PF telepítése után a csendes-óceáni dinamikus hadjáratokat nem tudje legenerálni a gép (csak sípol egyet). A trükk az, hogy át kell állítani a nyelvet angolra, és ez megoldja a problémát. >> Lásd a 22-es pontban!
    Ezt a megoldást az sg.hu fórumán "Kontar" javasolta - köszi!"
  • Lacusch69
    "Tom 100"-nak köszönd, engem is Ő világolt fel...
    Ugyanis én is évekig szívtam ezzel....
  • HF
    Viszont Lacusch69-nek köszönhetően már megy
    köszi
  • HF
    Azt elfelejtettem írni, hogy semelyik kampány nem működik, és il2 1946 van meg. És olvastam a F.A.Q.-t.
  • Bucser
    Az il-2 és sorozata egy igen jol fogyó fejőstehén... Ez nagyon bejött az UBI-nak mégha a lock Onnal (saját hibájukból) lukra is futottak.
  • Trucker39
    El kellene néha olvasni a F.A.Q.-t.
  • Lacusch69
    Nemrég volt róla szó... Lényeg az, hogy a Conf.ini-ben így módosíts:

[rts]
    ;ProcessAffinityMask=1
    mouseUse=2
    joyUse=1
    trackIRUse=1
    DisableIME=0
    locale=

A hangsúly az utolsó soron van, vagyis a "hu"-t töröld ki onnan.
    Nekem ezért nem működött.
  • neuro
    milyen verziód van? ha nem az 1 dvd-s 1946, akkor biztos hogy rendesen patch-elted végig?
  • Falconer
    Loal. Meg o is voroscsillagos
  • Firerock
    Kérdezd meg a Miniszter Elnök urat
    ő nagyon jól kampányol:)
  • HF
    Üdv mindenki.
    Azt nem tudjátok, miért csinálja a játék, hogy amikor kampányt akarok kezdeni, csak sípol egyet a gép? Rányomok az új kampány generálására, és semmi
    Valakinek csinálta ezt?
  • Lebowski
    1.quickmission builderben nem tudsz felszállni, épp ezért quick.tehát cscak fullba tudsz olyan küldit csinálni amiben fel kell szállnod.
    2.Te a TB3-ra gondolsz aminek a szárnya alatt van két rata (I-16).mindkettőből az SPB verziójút kell kiválasztani fullmission builderben és azt pontosan nemtudom hogy kell elérned hogy csatlakozba legyenek egymáshoz,de vmi olyasmi hogy meg kell adni a TB-3at a raták célpontjául és akkor vmi... :)
  • Trucker39
    Azt hiszem mind a kettő gondodra a Full mission Builder a megoldás.