91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Cimbi #8470 Hmm... köszi akkor most mit is kéne csinálni? -
Lacusch69 #8469 Hát nem fogsz neki örülni... Konyev kolléga is így járt az Index "Prop.rep.szim" topikjában:
"Az 1946-tal kapcsolatban lenne technikai kérdésem, mivel sikerült gép közelébe jutnom.
Az installt a gép elkezdi, de amikor effektíve a fájlokat kellene másolnia akkor közli hogy a legelső file amit másolnia kellene (Aircraft guilde) nem található meg a Data1.cab fileban. Innentől kezdve a gép jelzi hogy hiba az installációban és vissza áll alap helyzetbe. Érdekelne, hogy esetleg ez azért van, mert előtte az FB+AEP+PF-et a 4.02 es patchig fel kell rakni, (akkor meg miért írták rá hogy komplett csomag?)
vagy maga az install DVD rossz. A poén meg az, hogy ez a file a Bonus dv-n meg rajta van."
És ezt a megoldást találta:
"Valami lekapott egy sys filet. én is akkor jöttem rá amikor egy teljes nap pihentetés után bekapcsoltam újra de az istennek sem indult el+ az alaplapi beállításokat sem engedte. Így elem kivesz CMOS kisüt bottsorrend megváltosztat '98 rendszerlemez elővesz és format c:"
Remélem, hogy valaki tud ennél jobb megoldást...
-
Cimbi #8468 Sziasztok
Némi segítségre lenne szükségem.Megvettem az IL2 1946-t de DVD olvasó nem akarja feltelepíteni(valami data1 cab nevű file-l van problémája)a dvd jó kipróbáltam másik gépen viszont a DVD olvasóm is jó mert a gagyi dvd-t beolvasa csak az eredetit nem, nincs ötletetek mi lehet a gond?
(A másik DVD olvasó ugyan az a típus mint az enyém és ott minden oké) -
neuro #8467 nincs
de vannak benne olyan gépek amivel lehet "szimulálni" csak nem anglia fölött -
#8466 Egy kérdédem lenne:Az 1946-os szériában van 1940-es Angliai csatás kampány is? -
Lebowski #8465 lajfaszt.te kezdted bleee.(amugy télleg..) szal megmondalak a ovónéninek!!! -
#8464 nem csak a német gépek jelzik a lőszert, ha a 46' dvd-n megnézed a plane guide-t, ott a műszerfalképeknél láthatod hogy van -e lőszerszámláló vagy nincs (pl néhány amcsi gépnél is van) -
imp99 #8463 Helyzetjelentés....
Nah egy hosszabb kihagyás után ismét magamhoz ragadtam a game-t.
Alkotói munkáim is fejlődnek a spiten már csak simítások lesznek és nyomok egy próbaképet, de ez csak vizsgaidőszak után lesz :P
-
#8462 Hagydmán Gida:) Nem is neki írtam ,de tudod úgy is mindent a szivére vesz:) -
#8461 Ne kukacoskodj már Kisvadász!:) -
Lacusch69 #8460 Ez a légcsavar forgatónyomatékának modellezése miatt van. Ezt az oldalkormány (rudder:pedál vagy 3D-s joyoknál a kar tekerése) használatával lehet kompenzálni. Sugárhajtásúaknál nem jelentkezik, de szerintem kétmotorosoknál sem, bár egyikkel sem szoktam repkedni. -
adam222 #8459 Szeveasztok!!! nekem olyan problémám lenne hogy az il-2 1946(az új) játékban a repülő oldalkormánya el van picit fodulva!!!!! akárhogy állítom a joystikot nem jó! De sima il-2 sturmovik forgotten battles be meg semmi problen nem tudna valaki segíteni fontos lenn!!!! Előreis thx
Ui.:Így felszálni szinte lehetetlen és eléggé zavaró hogy a gép magától megy balra :( -
Lacusch69 #8458 Kiválasztasz a menüben egy gépet (vagy bármilyen más objektumot), és a "CTRL"-t nyomva tartva ráklikkelsz egy "bal egérgombot" a kiválasztott helyre. Aztán beállítgatod a tulajdonságait... -
#8457 Hali!
Valaki el tudná magyarázni, hogy hogy tudom használni a full mission buildert? nekem csak a térkép jelenik meg, de semmit nem tudok elhejezni! -
#8456 Tudtommal csak a német gépek mutatják pl ameszéában ott vannak azok az izék ha minnél magassbabak annál több van -
Braveheart #8455 Hali! Most kezdtem el növelni a nehézséget, pl kikapcsoltam az unlimited ammo-t, viszont felmerül egy kérdés: hol mutatja a gép a lőszer mennyiségét? -
#8454 Akkor csak értelmezés szerint. Ez így ok? :P -
Lebowski #8453 ha a helyesírásnál tartunk akkor a SŐT az egy T! :P -
neuro #8452 -
#8451 Nida'! telleg...csaknem reaktivaltad magad es eltevedtel a BoP admin felulete fele?! -
neuro #8450 én már megcsináltam :) -
#8449 Hat meg juliusban lehet, hogy jatszottam vele. Most laptopom van, szoval nem jatszok semmivel. Majd juniustol ujra. -
#8448 Jah ideje lenne aktulaizalni a FAQ-ot..es pl belevenni a 46-ot is... Nah majd egyszer nekiesek ha lesz kedvem...esetleg ha valaki megcsinalja a meglevo szoveg kiegesziteset akkor felteszem mert neha lenni en lusta -
#8447 Az általad alkalmazott kötőszóból nem derül ki ugyan, hogy mikor játszottál utóljára a szimulátorral, de engedj meg egy újabb idézetet a FAQ-ból:
"Utolsó frissítés ( hétfő, 12 június 2006 )"
Ha ezen dátum előtt abba hagytad, akkor sorry, ha utána, akkor meg nem árt a tájékozódás -
#8446 A helyesírás ,sőtt értelmezés szerint is a D betű kéne oda még.:) -
Lebowski #8445 bazmeg -
#8444 Bazmeg, amig en jatszottam ezzel akkor meg senki nem tudta a megoldast. -
#8443 Ez érdekes, mert ha olvastad volna, akkor megtaláltad volna a FAQ-ban is a megoldást. 5. pont, legutólsó bekezdés:
"Van egy másik érdekes hiba is, de ez a magyar nyelvű Forgotten Battles-nél jön elő. A magyar FB, majd az angol AEP és az angol PF telepítése után a csendes-óceáni dinamikus hadjáratokat nem tudje legenerálni a gép (csak sípol egyet). A trükk az, hogy át kell állítani a nyelvet angolra, és ez megoldja a problémát. >> Lásd a 22-es pontban!
Ezt a megoldást az sg.hu fórumán "Kontar" javasolta - köszi!"
-
Lacusch69 #8442 "Tom 100"-nak köszönd, engem is Ő világolt fel...
Ugyanis én is évekig szívtam ezzel.... -
#8441 Viszont Lacusch69-nek köszönhetően már megy
köszi -
#8440 Azt elfelejtettem írni, hogy semelyik kampány nem működik, és il2 1946 van meg. És olvastam a F.A.Q.-t. -
#8439 Az il-2 és sorozata egy igen jol fogyó fejőstehén... Ez nagyon bejött az UBI-nak mégha a lock Onnal (saját hibájukból) lukra is futottak. -
#8438 El kellene néha olvasni a F.A.Q.-t. -
Lacusch69 #8437 Nemrég volt róla szó... Lényeg az, hogy a Conf.ini-ben így módosíts:
[rts]
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=
A hangsúly az utolsó soron van, vagyis a "hu"-t töröld ki onnan.
Nekem ezért nem működött. -
neuro #8436 milyen verziód van? ha nem az 1 dvd-s 1946, akkor biztos hogy rendesen patch-elted végig? -
#8435 Loal. Meg o is voroscsillagos -
#8434 Kérdezd meg a Miniszter Elnök urat
ő nagyon jól kampányol:) -
#8433 Üdv mindenki.
Azt nem tudjátok, miért csinálja a játék, hogy amikor kampányt akarok kezdeni, csak sípol egyet a gép? Rányomok az új kampány generálására, és semmi
Valakinek csinálta ezt? -
Lebowski #8432 1.quickmission builderben nem tudsz felszállni, épp ezért quick.tehát cscak fullba tudsz olyan küldit csinálni amiben fel kell szállnod.
2.Te a TB3-ra gondolsz aminek a szárnya alatt van két rata (I-16).mindkettőből az SPB verziójút kell kiválasztani fullmission builderben és azt pontosan nemtudom hogy kell elérned hogy csatlakozba legyenek egymáshoz,de vmi olyasmi hogy meg kell adni a TB-3at a raták célpontjául és akkor vmi... :) -
#8431 Azt hiszem mind a kettő gondodra a Full mission Builder a megoldás.