IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Phyrrus
    Hát tudom én aztatat, mert a repülőgépek alaposan próbára tették a türelmemet az elmúlt évek során, és én nem sajnálok egy percet sem. Kezdve attól, hogy 3 évig sikáltam a hangárt és tologattam a vitorlázókat azért, hogy 4-5 naponta egy 10 perces iskolakört repülhessek, és hujj de boldogan sikáltam és tologattam, mert az a 10 perc volt a mennyország. A mocsok román instruktőrök minden repülőtéri mocskos munkát velünk végeztettek el, és mi szivesen meg is csináltuk mindet, ha a repülés igérete felvetült - másrész mert egy csomót tanultunk. Csőrlőkről, motorokról, emberekről. Az il2-vel pedig idestova 2004 óta játszom kissebb-nagyobb megszakításokkal, csak én tudom, hogy milyen hardwereken és házilag barkácsolt botkormányokkal repültem végig a világháborút mindenféle mod nélkül. nem is volt internetünk, a 20 km-re lévő internetkávézóba jártam némi infót beszerezni. Szóval hidd el, volt hozzá türelmem, és még most is akad, csakhát nehéz úgy, hogy a család folyton a nyakadon van, na... hiszen ti is tudjátok,milyen nehéz kiverekedni azt a kis időt, amit játszásra szánhatsz anélkül, hogymindenki hülyének ne nézzen a családban... Szóval ilyenkörülnémyek közt érthető, ha kicsit felment a cukrom a telepítés sikertelenségein. De sebaj, holnap ujra kezdem :)