IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Phyrrus #85313 Köszi a magyarázatokat a trackIR-al, illetve megnyugodtam a koromat illetően is (habár ha kissé logikusabban belegondoltam volna, magam is rájöhettem volna, hogy nem vagytok mai gyerekek ti sem :)) Ezek szerint nem a korommal van a baj, hanem a türelmemmel.
Ami a trackIR-t illeti, nekem nincs olyan fejmozgáskövető infravörös divájszom, tehát a szoft sem kellhet hozzá. (Ami azt illeti, egy rendes botkormányom sincs, két régit eszkabáltam össze egybe, úgy elmegy valahogy) Naszóval nagyon kedvesek vagytok, és türelmesek, holnap nekivágok még egyszer a telepítésnek, ma már esti mese következik... Artivizsla, ami a DBW 1.71-et illeti, én úgy értettem, hogy a Big Fckin Superpackban már eleve benne van az UP3Rc4, vagy rosszul értettem? erről van szó: SAS UP3 DBW F'nBigSuperPack, linkelni nemtok, csak 30 nap múlva... biztonsági okokból... -.-
Látom az asztalodra ki van téve a HSFX 7.03 is, az hogy sikerült? Nálam nem megy anyomorult auto-updater, nem lehet letölteni? muszáj az auto-updatert használni?
Utoljára szerkesztette: Phyrrus, 2015.12.26. 21:29:54