IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #85306 A Mod-ok nagyon érzékenyek arra, hogy mit-miután és főleg, milyen sorrendben teszel fel, no meg melyik alapból indulsz ki.
Fogadd meg L_Viper tanácsát és készítsél egy IL2/UP3RC4-et egy mappába, teljes beállítással. Ne nyúljál hozzá, csak ezt másold át egy másik mappába és azt mod-old fel a DBW-re.
DBW 1.71 telepítési sorrend :
1. - Telepíteni az IL2 UP3RC4-et.
2. - DBW mappát bemásolni az "DBW" főmappába.
3. - Tiger 33 / DBW-t telepíteni.
4. - Conf.ini-t bemásolni.
Ha nem tölti be a pályát, akkor a conf.ini -ben átírod a:
[Render_OpenGL] -résznél:
TexCompress=2
TexFlags.TexCompressARBExt=1
5. - Highres Textures mappát a #DBW mappába másolni.
JSGME :
Az IL2 már alig-alig van fent pár embernél szerintem, akinél meg fent is van, már nem nagyon használják. A Mod-ok már nem tudták megtartani a játékosokat, az új játékok pedig "elvitték" a többséget, vagy egyszerűen, csak abbahagyták a repülést. A Mod-ok telepítése soha nem volt egyszerű, azon sem csodálkoznék, hogy ha már alig lenne jelentkező, aki tudna ebben segíteni, mert már a többség "elszokott" ettől a művelettől. Én is a régi telepítési puskámat vettem elő, pedig én a megszállottja voltam a különféle mod-oknak és a java most is fent van még a gépen. ( HSFX 7.3, SAS 5.3, DBW 1.71, UP3RC4, 4.13 )