IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Phyrrus #85294 Sziasztok. Követtem a tanácsokat, és felraktam a DBW 1.71-et il2 1946-ra, (big fcking Superpack http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,21514.0.html, végre lehetne egy kicsit játszani, de sajnos valamiért nem megy, és szétb*sz az ideg. A sima DBW elindul, ha selectorból csak azt inditom, de ha a JGSME-ből szeretném kiválasztani az almodokat (mint pl a hakenkreutz-ot meg a small fonts modot), akkor az egész el sem indul. karácsony első napját megint a mission4today fejtágító fórumain töltöttem, és ahányan vannak, annyi féle utasítást adnak hozzá, úgyhogy fellfort az agyvizem és kitöröltem az egészet a francba. Maradok a HSFX-nél azt hiszem...
A korábbi kérdésem továbbra is fennáll: melyik mission generátort ajánlanátok, amelyik stabilan végigvisz a háborún és követi a hadosztály történetét ( Heinz meghalt jan8 -án Caen felett, 9-én Fritzet áthelyezték a JG27/III csoportba, Player 10-én lelőtt 1 Spitet dunkirk felett, majd kémyszerleszállt és fogságba esett, blablabla, ilyensmi....)?
Köszi :)