91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #85207 Nekem nincs ilyen extra billentyűzetem! :)
A fél napom erre ment el, de úgy látszik most ugyanazt adja vissza minden indítás után.
Ezen felbuzdulva, gondoltam ránézek a BoS-ra. Kampány első küldetés amúgy teszt képen, a 980Ti-n úgy akad az egész, hogy 5 perc után szédültem... levegőben megvan a 60 FPS, de akkor is akadozik a forgolódás, föld közelben meg beesik ilyen 45-50 környékére, és mindezt úgy, hogy a GPU alig 30%-n van terhelve! Tragédia! :( -
GPx8 #85206 Gépezik, amikor nem vagytok otthon? :D -
#85205 Én a billentyű usb-jébe szoktam dugni, lényegében egy sima hosszabbító az alaplapi csatihoz megoldja. De általában a házakon lévő usb is közvetlen az alaplapra csatlakozik, nincs átalakító meg semmi. Mindennel működik, CloD, BoS, BMS, DCS ja és Win10-em van. -
Solt #85204 Mindig ugyanoda dugom, csak nem közvetlenül az előlapra, hanem a ház USB portjára. Így kell valami megoldást találnom, mert közvetlenül az alaplapra csak nagy macera árán tudom csatlakoztatni. (el van barikádozva a gép a macska miatt! :D )
A kirohanásért elnézést, de lefőtt az agyvizem... hosszú idő után egész este játszhattam volna, erre ezzel kellett szarakodnom. :S -
#85203 De, ha másik USB-be dugod be, mint korábban. Ha ugyanott van (lehetőleg közvetlen alaplapba, nem HUB-ba), akkor nekem nincs ilyen gond (még a Falcon 4 BMS-el sem, pedig az 10+ éves UI-val dolgozik). Ja, 8.1-em van. -
Lysandus #85202 Én nem frissítettem 7-ről. A várható hasonló problémák miatt. -
Solt #85201 Urak!
Nálatok nem keveri össze a Joy ID-t a G940 esetében ez a szájbabaszottretkesgeci windows? (8.1, 10) Menten agyvérzést kapok!!!! -
sakkay #85200 köszi, meglesem..mondjuk ez azért fura lenne, de oroszok.. -
feca1229 #85199 Én úgy todom, hogy csak multiban működik. Úgyanúgy kiválasztod mintha repcsizni szeretnél csak a tankot választod.
-
sakkay #85198 Megnézem. Mondjuk tegnap csak az orra bukást próbáltam ha halványabb is, de van. Kicsit alaposabban ránézek. Tankot csak a belsők tesztelik, vagy ki lehet próbálni? Nem találtam lehetőségként, de multiban meg rengetegen nyomják. -
#85197 kár hogy nincs belőle demo -
feca1229 #85196 Szia Sakkay!
Én a múltkor is röppentem a BOSsal és én úgy gondolom, hogy sokat javítottak a messer és a fóka FM-jén már korántsem fordul a hátára ha előre tolod a botot, vagy egyáltalában nem olyan intenzitással fordul a hátára! Azért milyen furcsa jó pár hónappal ezelőtt milyen nagy arcal mondták, hogy a gépek FM-je 97 % ban kész... nagyképű majmok! Szerintem elég sokan elkezdték őket savazni, hogy azért gondolják át ezt az anomáliát a német gépeknél, és mi történik? Csenden sunyi módon majdnem, ha nem teljesen is de kijavították! Habár lehet, hogy teljesen, nem tudom annyira nem vagyok benne ebben a technikai részletekben, mindenestre klasszisokkal jobb, mint mikor te még a fizetett ügynökük voltál! :-) Na ezt speciel nem verték nagy dobra hirtelen sokat javult ez a dolog. Hangulátval nincsen gond, mert szerintem azt nagyon jól eltatálták, itt inkább a technikai részletekkel van egy kis gond, ha valaki máskép gondolja gépek repülési karakterisztikáját és ne adj Isten még van neki róla valami dokumentum vagy bármi hitelt érdemlő anyaga, képesek akkor is lesöpörni a 777-nél az egészet ha ők még is máskép látják, és hivatkoznak a saját anyagukra és dokumentumaikra!
Mindenestre én úgy gondolom, hogy a Jak az kicsit túl jó ebben a játékban, amivel nincs is semmi gond, hiszen a valóságban is egy nagyon jó gép volt, ha tökéletesen működött, és rendben volt vele minden, de a valóság az volt, hogy nagyon sokszor rossz minőségű anyagokat használtak fel a képzetlen munkások a tető és más infrastrukturát nélkülöző gyárakban, hiszen az előirányzott darabszámot nem csak, hogy tartani kellett, hanem ildomos volt túlszárnyalni is, hiszen abban az időben a Szovjetúnióban könnyen rábizonyították bárkire, hogy szabotőr, és hazaáruló! Tehát termelni kellett és minél nagyobb darabszámban, és itt érvényesül ugye a sok lúd disznót győz elv ! Sztálin szerint a mennyiség az minőség! Na és a 777-nél kicsit elfogultak a sjaát masinájukkal, és ugye orosz fejlesztők nagyobb részt a ruszki vasat favorizálják, ami nagyobb részt ugye fábol készült!
Mindent összevetve, nem rossz szim csak a valamelyest hiányzik belőle a CLOD, és a DCS technikai kidolgozotsága, és most nem feltétlenül a klikkelhető kabin belsőre gondoltam. Látszik rajtuk a próbálkozás, csak szerintem és ez most csak az én véleményem, hogy nem tudják még hogy kinek csinálják ezt a szimet, a WT-seknek akik kicsevel komolyabb dologra vágynak, vagy pedig akik inkább hardcore szinten gondolkoznak! Tipikus példája az egy seggel két nyerget akarok megülni esetnek.
Amúgy szerintem sok lehetőség lenne ebben a játékban és szépen fejlődik isaztán meg majd elválik, hogy mivé fejlődik.
Na ennyi Sakkay pár mondatban összefoglalva, én azt mondom azért próbáld ki megint, van benne javulás! -
Lysandus #85195 Pedig már elkezdtem vele (megint) szemezni. De így felejtős. -
sakkay #85194 Csak az a messza még mindig bukik-fordul, hogy szopnák ki!!!! -
sakkay #85193 Most néztem fel egy multira, csak mint néző...egész komolyan néz ki a földön harcoltak kb 80-an, ebből kb 40 ember tankokban, fölöttük meg mnt a légi harc meg bombázás. Kurva hangulatosnak tűnt. -
Lysandus #85192 Szépnek szép. De szórakoztató lehet PzIII-al T-34/76 ellen menni... -
Lysandus #85191 Szerencsére legalább a kártyád meglett. -
sakkay #85190 -
#85189 Legalább az ügyed rendeződött. Mikor jössz repülni? :) -
#85188 Azért a Wacom sokkal jobb, én a Genius alternatívájaként mondtam. Volt Wacom-om, sajnos drága kisfiam az örök vadászmezőre költöztette, kipróbáltam ezt a Huion-t is. A Huion tollon a hegy mozog (a nyomásérzékenységet úgy érzékeli, hogy besüllyed a toll hegye a tollba kicsit). A Wacom meg a nyomás erejét érzékeli. Nagy különbség. Profi felhasználásra Wacom a legjobb. -
77pxdumbo #85187 Sziasztok!
Fejlemények:
Nemrég személyesen felkerestem Lacát. Szerencsémre éppen otthon volt, így a videokarit visszakaptam Tőle. Még ígérgette, hogy majd hétfőn fizet, de mondtam, ezek után már nem bízom meg a szavában. Úgy látom ez olyan építőipari betegség. Több ismerősöm is van aki ebben utazik, és a sok tartozás ide oda szinte természetes nekik. Sokszor hiába várnak a pénzükre, viszont ők sem fizetnek mindig.
Igazából nem tudok haragudni rá, beszélgettünk is egy kicsit. Éppen válófélben van, költözködik valamint szakmát vált. Borotva készítéssel ill. köszörűsként próbálkozik. Nagyon durva és szép cuccokat csinál.
Ha valakinek van Vele elszámolni valója, sürgősen keresse meg, mert költözködés után végleg nyoma vész.
Üdv: Dumbo -
Lacusch69 #85186 Köszi. Lehet, hogy elkapkodtuk a vásárlást...
-
#85185 Sajnos szervizt nem. Viszont a Huion gyárt nagy jó rajztáblákat, negyed áron mint a Wacom. -
Lacusch69 #85184 Tom, ha már erre jártál:
A párom Genius digitális rajztáblája megdöglött (most vettünk helyette egy Wacomot), tudsz valakit aki javít ilyesmit? A gyereknek kellene, ne az anyjáét nyúzza. -
#85183 Nem tudom, hogy itt volt-e már linkelve:
-
#85182 a gigabyte lappal nincs bajom igazából nekem az majdnem mindegy hogy milyen még egy sem halt meg nálam.
nekem a mostani gépem már nem is tudom hány éves
de még egy msi k9n lap van benne egy amd logikai 2 magos 5.2 es procival (am2es tokozás) nagyobb procit nem is tudok tenni bele
a kari egy radeon hd 4670es
és van hozzá 3gb ram
a clod még csak el sem indul rajta
viszon a régi il 2 szépen megy és még egy kis élsímítás is belefér
ezért eddig csak ezt toltam viszont szeretnék upgradelni egy nagyot, hogy tudjak menni DCSre is gyakorolni
és úgy néz ki hogy hamarosan meglesz a rávaló is
-
Lysandus #85181 Ne parázz ezen. Nekem három éves a konfigom, de még nem találtam rá okot, hogy hozzányúljak. Nem olyan tempóban változnak már a dolgok, mint régebben. Szerintem legközelebb akkor kell frissítenem, ha tényleg beérnek az Oculus Rift és társai. -
#85180 -
lala42 #85179 Kinek a pap, kinek a papné.
(nekem a lánya.) -
sakkay #85178 Ja én is ezt gondoltam, csak mondom megkérdezlek. -
#85177 Amit írtál az fasza a CloD-hoz. Hasonlóval tolom én is és maxon lehet kergetni.
Én inkább giga alaplapot vennék de hát kinek a pap kinek meg a sekrestyés, vagy mi..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.12.15. 16:30:33 -
#85176 igen elnézést kicsit lemaradtam nekem eddig amd-s processzoraim voltak ugy hozzájuk szoktam már és kicsit le is vagyok maradva a pc technikát illetően. ezért is kérdeztem rá mi kell a clodhoz. kis ráhagyással akarok mostanában konfigot venni hogy újabb gamek is menjenek rajta
de egy alaplap még kellene. Eddig Msi-t használtam az nálam bevált -
#85175 Én nem az tuti! -
sakkay #85174 Leon lecserélnéd a helyembe az I-5 3570 k? 4300Mhz ketyeg most. Mármint érdemes valamire ami nem 150000 ft?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.12.15. 15:38:16 -
#85173 Mi van? A konfigban amit írtál intel proci van. Akkó' milyen AM3+-os lapot akarsz?
Egyébként is, szimulátorhoz jobb a zintel
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.12.15. 15:07:15 -
#85172 áááh remek akkor ilyet veszek..:)
az alaplappal vagyok még kicsit gondba
mert olyat akarok ami még nem am4(mostmég drága) tokozású viszont nem tudom meddig lesz jó még az am3+
-
Lysandus #85171 Szerintem nagyon jól. Nekem úgy tűnik, hogy fullon is simán elmenne. (Nekem is i5 van, a vidkarim meg egy 7970-s, fullon tolom). -
sakkay #85170 Jól. -
#85169 Szerintetek hogy futna a Clod egy ilyen gépen?
geforce 960 gtx 2gb
intel i5 3,2ghz
8 gb ram
??
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2015.12.15. 10:56:31 -
#85168 Áááááááááááááááá :D :D