IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi az infókat...
www.smart-bus.hu
Hiába full HD a projektor azért egy ekkora felületen már elég necces egy távolban lévő gépet észrevenni ami 3 pixelből áll😊 4K-val nem lenne gondom...😊
Minden más játéknál tökéletes választás mert nagyon szép képe van egyébként.
A képpontok kicsit jobban látszanak, mint a 22-esen, de nekem nem zavaró. A monitorra csak azt tudom mondani, hogy menj be egy MM-be mondjuk, ahol rengeteg monitor ki van rakva, és nézd meg, hogy az a kép neked tetszik-e. Vagy olyan összehasonlító teszteket túrj google-ban, ahol kifejezetten a két-három lehetséges jelöltet tesztelgetik. A vibrálás viszont nagyon egyén függő, van aki neoncső alatt egy napot nem bír ki, mások vígan dolgoznak mellette. Monitor detto. Én is mint sokan, katódsugárcsöves monitorokkal nőttem fel, már az LCD-k is minőségi változást hoztak, és az IPS paneles LED meg azoknál is sokkal jobb. Biztos, hogy a PWM is egy olyan paraméter, amiben lehet különbségeket, minőségi sorrendet felállítani monitor és monitor között, kérdés, hogy az átlagjúzer ebből mennyit érzékel.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
egy ipon teszt
link
igazából azért vettem meg mert jó áron jutottam hozzá, nem sokat kellett ráfizetnem és mégis csak 27"
GOOBY, pls
@Tom: Jelenleg egy U2414H-m van, ezt vettem a behalt U2313H helyett... ez utóbbit imádtam, az U2414H-val már nem vagyok annyira elégedett... gyönyörű a vékony káva, de vannak mellékhatásai, ráadásul a TrackIr lába is belóg így a képbe! 😄 Kinéztem egy P2714H-t, de a frászt hozzák rám a PWM-l, no meg a 27" 1080p párosítással... ez utóbbiról mondjuk asszem meg is győztetek. Viszont a PWM, főleg, hogy én kalibráltatnám... nem tudom...
Még annyi, hogy ekkora felbontáson az 1080p mellett nem recésebbek az élek?
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Nagyon szép képe van, jobb mint a 23" as dellem volt.
A felbontás sem rosszabb a 27-en mint a 23-on, én legalábis semmi különbséget nem látok.
Örülök hogy lecseréltem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.04.15. 13:47:27
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Az extra nagy felbontású monitoroknak nagyon szép a képe, de szimulátorokhoz nem igazán jók, mert sok "1 pixelre" méretezett dolgot egyszerűen nem fogsz látni. Nyomjelzők pl, sokkal hamarabb eltűnnek, kontaktokról, láthatóságról nem is beszélve.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.15. 13:15:40
www.pumaszallas.hu
Használ valaki 27"-s monitort 1080p-s felbontással? Ha igen, akkor mi a véleménye róla?
www.smart-bus.hu
ITT
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Éppenséggel ebben a cipőben járok én is a nemrég vásárolt G27-emmel (kizárásos alapon neked is az kell legyen), de az a "GlovePIE" egy kicsit megriasztott a CO2 kibocsájtásos hadovájával, meg amúgy is kissé túl körülményesnek tűnik. Úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy inkább visszadugom repüléshez a régi megfáradt TM kormányom pedálját, ami enélkül is a kuplungot meg a gázt használja, ha a control panelen egytengelyesre állítom.
Azért, ha kipróbálod, kíváncsi lennék, működik-e.
www.pumaszallas.hu
IOWA Class csatahajok
"A gépek normális maximum teljesítménye 212000 lóerő volt a tengelyen mérve (33,5 csomóhoz), de 20% ráhagyás volt a rendszerben, azaz elvileg 254000 lóerőt is kifejthettek"
"A túlhevítés maximális hőmérséklete kb. 450°C lehetett, ekkor 45 bar (4,5 MPa) túlnyomás uralkodott a kazánban"
nem igazan szaroztak az iowa osztalyu csatahajok tervezese kozben.
A hotfixről is az ATAG fórumon írtak, más steames játékoknál is gond volt vele, máshonnan jött a link is. Egyébként nekem is a 348.88-at ajánlotta fel az nvidia weblap, ez valami spéci hotfix lehet.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.13. 14:20:59
www.pumaszallas.hu
esetleg nem lehet valahogy beallitani hogy a gaz-fek helyett, a gaz-kuplung szerepeljen a pedalon combined single axis atallitas utan.
Valahogy jobban labra esne es a gaz-kuplung rugok is kozelebb allnak egymashoz ellenallasban, a fekpedal rugajahoz merve,
A CLOD (ezt valoszinuleg a logitech dontotte el) nem hajlando a kuplungot szamitasba venni, csak egyeduli tengelykent. hatha valaki talat valami megoldast ra. koszi.
És nincs fent a hotfix.
Bár nem repültem mostanában nagyobb szervereken, lehet csak ott jön elő.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: DrBrown5, 2015.04.13. 13:24:37
A W7 júzereknél ilyen akadás nem volt, de nekik is érdemes feltenni, mert kisebb nagyobb sebességnövekedést ők is tapasztaltak. Volt, akinél 25 fps-el lett gyorsabb, de itt már sokat számít, hogy egyébként milyen vas van a gépben.
http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3647/~/geforce-hotfix-driver-350.05
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum
Kijelölöd a sort, majd alul klikkelsz a new-ra. Akkor betesz ugyanazzal a funkcióra egy új sort is. Gyakorlatilag bármelyik funkcióra bármennyi gomb beállítható.
www.pumaszallas.hu
a clodban rá lehet tenni a billentyűzetre funkciókat ugyebár, de az il2-ben volt olyan hogy ctrl+bill gombra is lehetett funkciót tenni, így gyakorlatilag duplázni lehetett a gombok számát.
A clod-ban is van ilyen ugye?
?(???)?
?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.smart-bus.hu
Az egyéni fotó kategória I. helyezését és a közönségszavazat kategóriát is megnyerte a fiam a szolárgráfos fotójával.
Érdekesség, hogy az egyéni videó kategóriát megnyert videó egyben a közönségszavazat kategóriát is megnyerte szintén.
Volt egy kis csavar a dologban, mert az eredményhirdetés után a többi fotós kérdezgette a fiam, hogy "Milyen fényképezőt / objektívet használt? "
Nehezen értették meg, hogy a kép egy ősi módszerrel készült és neki egyébként meg amúgy nincs fényképező gépe és mégis így nyerte meg a két fotós kategóriát, holott volt, aki még drónt is igénybe vett a képe elkészüléséhez.
Mindamellett amire én ez ügyben büszke vagyok az az, hogy ezt teljesen egyedül találta ki és valósította meg a fiam, ezáltal megtapasztalta időben, hogy eredményt úgy is el lehet érni, hogy nem csak evésre használja a fejét, amit én már kis kora óta sulykolok belé.
Fiam nevében köszönöm mindenkinek a rá adott szavazatokat ! <#worship>#worship>

Azért köszi! 😊
Méghogy a stressz miatt elöbb halnak az emberek , gyanitom abban az időben volt benne részük nem kevés.