IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon szép képe van, jobb mint a 23" as dellem volt.
A felbontás sem rosszabb a 27-en mint a 23-on, én legalábis semmi különbséget nem látok.
Örülök hogy lecseréltem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.04.15. 13:47:27
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Az extra nagy felbontású monitoroknak nagyon szép a képe, de szimulátorokhoz nem igazán jók, mert sok "1 pixelre" méretezett dolgot egyszerűen nem fogsz látni. Nyomjelzők pl, sokkal hamarabb eltűnnek, kontaktokról, láthatóságról nem is beszélve.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.15. 13:15:40
www.pumaszallas.hu
Használ valaki 27"-s monitort 1080p-s felbontással? Ha igen, akkor mi a véleménye róla?
www.smart-bus.hu
ITT
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Éppenséggel ebben a cipőben járok én is a nemrég vásárolt G27-emmel (kizárásos alapon neked is az kell legyen), de az a "GlovePIE" egy kicsit megriasztott a CO2 kibocsájtásos hadovájával, meg amúgy is kissé túl körülményesnek tűnik. Úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy inkább visszadugom repüléshez a régi megfáradt TM kormányom pedálját, ami enélkül is a kuplungot meg a gázt használja, ha a control panelen egytengelyesre állítom.
Azért, ha kipróbálod, kíváncsi lennék, működik-e.
www.pumaszallas.hu
IOWA Class csatahajok
"A gépek normális maximum teljesítménye 212000 lóerő volt a tengelyen mérve (33,5 csomóhoz), de 20% ráhagyás volt a rendszerben, azaz elvileg 254000 lóerőt is kifejthettek"
"A túlhevítés maximális hőmérséklete kb. 450°C lehetett, ekkor 45 bar (4,5 MPa) túlnyomás uralkodott a kazánban"
nem igazan szaroztak az iowa osztalyu csatahajok tervezese kozben.
A hotfixről is az ATAG fórumon írtak, más steames játékoknál is gond volt vele, máshonnan jött a link is. Egyébként nekem is a 348.88-at ajánlotta fel az nvidia weblap, ez valami spéci hotfix lehet.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.13. 14:20:59
www.pumaszallas.hu
esetleg nem lehet valahogy beallitani hogy a gaz-fek helyett, a gaz-kuplung szerepeljen a pedalon combined single axis atallitas utan.
Valahogy jobban labra esne es a gaz-kuplung rugok is kozelebb allnak egymashoz ellenallasban, a fekpedal rugajahoz merve,
A CLOD (ezt valoszinuleg a logitech dontotte el) nem hajlando a kuplungot szamitasba venni, csak egyeduli tengelykent. hatha valaki talat valami megoldast ra. koszi.
És nincs fent a hotfix.
Bár nem repültem mostanában nagyobb szervereken, lehet csak ott jön elő.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: DrBrown5, 2015.04.13. 13:24:37
A W7 júzereknél ilyen akadás nem volt, de nekik is érdemes feltenni, mert kisebb nagyobb sebességnövekedést ők is tapasztaltak. Volt, akinél 25 fps-el lett gyorsabb, de itt már sokat számít, hogy egyébként milyen vas van a gépben.
http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3647/~/geforce-hotfix-driver-350.05
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum
Kijelölöd a sort, majd alul klikkelsz a new-ra. Akkor betesz ugyanazzal a funkcióra egy új sort is. Gyakorlatilag bármelyik funkcióra bármennyi gomb beállítható.
www.pumaszallas.hu
a clodban rá lehet tenni a billentyűzetre funkciókat ugyebár, de az il2-ben volt olyan hogy ctrl+bill gombra is lehetett funkciót tenni, így gyakorlatilag duplázni lehetett a gombok számát.
A clod-ban is van ilyen ugye?
?(???)?
?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.smart-bus.hu
Az egyéni fotó kategória I. helyezését és a közönségszavazat kategóriát is megnyerte a fiam a szolárgráfos fotójával.
Érdekesség, hogy az egyéni videó kategóriát megnyert videó egyben a közönségszavazat kategóriát is megnyerte szintén.
Volt egy kis csavar a dologban, mert az eredményhirdetés után a többi fotós kérdezgette a fiam, hogy "Milyen fényképezőt / objektívet használt? "
Nehezen értették meg, hogy a kép egy ősi módszerrel készült és neki egyébként meg amúgy nincs fényképező gépe és mégis így nyerte meg a két fotós kategóriát, holott volt, aki még drónt is igénybe vett a képe elkészüléséhez.
Mindamellett amire én ez ügyben büszke vagyok az az, hogy ezt teljesen egyedül találta ki és valósította meg a fiam, ezáltal megtapasztalta időben, hogy eredményt úgy is el lehet érni, hogy nem csak evésre használja a fejét, amit én már kis kora óta sulykolok belé.
Fiam nevében köszönöm mindenkinek a rá adott szavazatokat ! <#worship>#worship>

Azért köszi! 😊
Méghogy a stressz miatt elöbb halnak az emberek , gyanitom abban az időben volt benne részük nem kevés.
Milyen szépek voltak a szoros kötelékben!😊
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2015.04.09. 20:30:17
Sajna már nem látogatható ahogy látom.
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb