IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Szia Sakkay!
    Én a múltkor is röppentem a BOSsal és én úgy gondolom, hogy sokat javítottak a messer és a fóka FM-jén már korántsem fordul a hátára ha előre tolod a botot, vagy egyáltalában nem olyan intenzitással fordul a hátára! Azért milyen furcsa jó pár hónappal ezelőtt milyen nagy arcal mondták, hogy a gépek FM-je 97 % ban kész... nagyképű majmok! Szerintem elég sokan elkezdték őket savazni, hogy azért gondolják át ezt az anomáliát a német gépeknél, és mi történik? Csenden sunyi módon majdnem, ha nem teljesen is de kijavították! Habár lehet, hogy teljesen, nem tudom annyira nem vagyok benne ebben a technikai részletekben, mindenestre klasszisokkal jobb, mint mikor te még a fizetett ügynökük voltál! :-) Na ezt speciel nem verték nagy dobra hirtelen sokat javult ez a dolog. Hangulátval nincsen gond, mert szerintem azt nagyon jól eltatálták, itt inkább a technikai részletekkel van egy kis gond, ha valaki máskép gondolja gépek repülési karakterisztikáját és ne adj Isten még van neki róla valami dokumentum vagy bármi hitelt érdemlő anyaga, képesek akkor is lesöpörni a 777-nél az egészet ha ők még is máskép látják, és hivatkoznak a saját anyagukra és dokumentumaikra!
    Mindenestre én úgy gondolom, hogy a Jak az kicsit túl jó ebben a játékban, amivel nincs is semmi gond, hiszen a valóságban is egy nagyon jó gép volt, ha tökéletesen működött, és rendben volt vele minden, de a valóság az volt, hogy nagyon sokszor rossz minőségű anyagokat használtak fel a képzetlen munkások a tető és más infrastrukturát nélkülöző gyárakban, hiszen az előirányzott darabszámot nem csak, hogy tartani kellett, hanem ildomos volt túlszárnyalni is, hiszen abban az időben a Szovjetúnióban könnyen rábizonyították bárkire, hogy szabotőr, és hazaáruló! Tehát termelni kellett és minél nagyobb darabszámban, és itt érvényesül ugye a sok lúd disznót győz elv ! Sztálin szerint a mennyiség az minőség! Na és a 777-nél kicsit elfogultak a sjaát masinájukkal, és ugye orosz fejlesztők nagyobb részt a ruszki vasat favorizálják, ami nagyobb részt ugye fábol készült!
    Mindent összevetve, nem rossz szim csak a valamelyest hiányzik belőle a CLOD, és a DCS technikai kidolgozotsága, és most nem feltétlenül a klikkelhető kabin belsőre gondoltam. Látszik rajtuk a próbálkozás, csak szerintem és ez most csak az én véleményem, hogy nem tudják még hogy kinek csinálják ezt a szimet, a WT-seknek akik kicsevel komolyabb dologra vágynak, vagy pedig akik inkább hardcore szinten gondolkoznak! Tipikus példája az egy seggel két nyerget akarok megülni esetnek.
    Amúgy szerintem sok lehetőség lenne ebben a játékban és szépen fejlődik isaztán meg majd elválik, hogy mivé fejlődik.
    Na ennyi Sakkay pár mondatban összefoglalva, én azt mondom azért próbáld ki megint, van benne javulás!