91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#85127 Ez se pontos teljesen, mert a BoS-ban van minden csak a BoM-os gépek nem repülhetőek, de F4-el hasítok a nyári pályákon... -
Paladin #85126 Ja, jött. A BoM-hoz.
Csak hogy pontosak legyünk ;) -
Valka78 #85125 És a fóka még mindig hanyatt esik, ha lenyomod az orrát? -
Fantasy18 #85124 kb 1-2 hónapja már van 4 évszak meg már irányítható tankok is a BOS ban. ja meg nemrég jött a bf110 -
#85123 Dehogyis, arról szó sem volt. A térkép készítő szoftver kész sincs, nem hogy térképet kezdjünk gyártani vele. Repcsik is erősen "készülnek még" fázisban vannak.
Mivel ez hobby project, mindenki csak szabadidejében tud vele retkelni, ami sokkal lassabb mint a fizetett modellezőkkel, programozókkal dolgozó stúdiók. Cserébe ingyé van :) -
Lysandus #85122 Ööö... Nem vettem. Azt hittem csak egy rossz vicc. És jóval korábban kiadjátok. Mondjuk idén a fa alá. Komolyan! -
#85121 Az update-ben említett dátum (2016 közepe) erős becslés, és igazából ez csak belsős használatra van, hogy nagyjából legyen mihez viszonyítani, de abszolút semmi nem garantálja, hogy tényleg sikerül tartani. MP-nek nem kellett volna update-ben írnia, valszeg majd ki is szedik. Ti se vegyétek túl komolyan. -
Lysandus #85120 Mi az ördög??? Nézem, nézem... -
#85119 Team Fusion Update - December 4th 2015 - A message from the front lines :) -
Frenky #85118 Üdv! Aki még esetleg nem tud rólunk, várunk minden érdeklődőt! DCS Virtual Hungarian Air Force <- FaceBook Csoport! A DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF egy zárt csoport! Azért hoztam létre, hogy egy csapatban legyünk, akik használják a Digital Combat Simulator-t. Így mindenki számára elérhetők a csoportban létrehozott események és információk. Céljaink között szerepel, hogy egy baráti, társaságban tudjunk kulturált keretek között online repülni, képezzük magunkat, és a kezdő pilótákat is. Lehetőleg olyan tagok jelentkezését fogadjuk el, akik részt vesznek a közös virtuális repüléseken. A HUNAF tagjainak ajánlott, hogy repül online közösségben, DCS szerveren, a csoport által szervezett repüléseken is részt vesz. Az új jelentkezőknek részt kell venni egy TeamSpeak_en történő bemutatkozáson, ez a felvételhez tartozik, valamint az alábbi adatokra van szükség: Neved, a játékban használt neved, kedvenc géped, mennyi ideje használod a DCS-t! Jelentkezés és infó küldése ezen az elérhetőségen: [email protected] Üdv, HUNter & HUNAF -
#85117 Dumbo, van már valami fejlemény Lacával és a videokártyáddal kapcsolatban? -
Valka78 #85116 Háború a gonosz nemdemokratikus kína ellen. -
Lacusch69 #85115 Mi lesz akkor (nem valószínű), ha a japók és a kínaiak kérik a kihelyezett hiteleik visszafizetését? -
lala42 #85114 Nem azt mondtam, hogy nem kell hinni a híreknek, de azért bizonyos fenttartásokkal kell fogadni. Lásd a buktató riporter nő esetét. csak 1 példa. -
#85113 az bőven elég nekem hogy a hitel nagysága bőven meghaladja a gdp-t. Más országok is hasonlóképp állnak és egyikről sem jeleznek előre sok jót a hitelminősítők(nem mintha nekik lehetne hinni). -
Rue East #85112 Azt mondod nem kell hinni a híreknek, de fogadjuk el tényként az "ismerősöm mesélte" forrású információkat és arra alapozott gondolatokat?
mustangdc3: Hát ez a cikk nem éppen a csődszélén álló USA-t vázolta fel... -
lala42 #85111 Ahogy a cigány mondta a búcsuban. Jó itt minden, csk sok a köcsög.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.12.01. 08:04:24 -
lala42 #85110 Miért? A CNN, vagy a BBC, vagy az MTV az?
Ezek a gyerekek hivatalosan átjárnak. Határon határellenőrzésen esnek át. Senki nem tartotta vissza őket, senki nem vitte kényszersorozásra. Néhányan valóban elmentek harcolni, de önkéntes alapon. Inkább a keleti megyékben megy a sorozás, nem itt a magyar határ mellett.
Irtam,hogy mi kis országok szívjuk meg. Ezt tegnap este. Tessék.
Na ugye?
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.12.01. 08:01:22 -
#85109 hirtelenjében(2 sec alatt csak ezt találtam)
http://www.vg.hu/velemeny/adossagplafon-az-usa-ban-jatek-hatarok-nelkul-421985
Az Usa adóssága nagyobb mint az éves GDP-je és a plafon emelésről többször is szó volt. Például tavaly vagy tavaly előtt volt egy olyan hogy ha nem emelték volna meg az adósság plafont nem tudtak volna fizetni a közalkalmazottaknak. A ő fizetésükben így is voltak csúszások és kényszer szabadságolások. A csőd szélén vannak már egy ideje és ennek nem nehéz utánanézni -
bucsher #85108 Ez mi? Mikor olvadt el a hó? -
Rue East #85107 Az utcai szóbeszéd talán pontos információ forrás?
mustangdc3: Milyen pénzügyi mutatók?
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.11.30. 23:08:10 -
lala42 #85106 Ja és még valamit.
Ukrajna. 25 Km.-re lakok a határtól. Fiatal 20-25 év körüli emberkék járnak át vásárolni. Akkor is, amikor nagyobb volt a balhé. Beszélgetek több ott élő emberrel is. Nem kell mindent elhinni, amit a hírekben közölnek. Arról meg ne is beszéljünk,hogy Ukrajna keleti területein kik álltak átt hova, a harcok idején? -
lala42 #85105 "mi tartja vissza őket, hogy visszamenjenek Irakba, bárhova az ISIS ellen" ?
A fegyverbiznisz. Az tartja vissza.
A CIA, KGB, MI, MOSZAD. stb. stratégiai elvei között- egy terület megszerzése, ill. a terület ellenőrzése- elsődleges feladat a térség destabilizálása. Amikor ez megtörténik, márpedig Egyiptom, Líbia, ugy összességében a Közel kelet térségében ez történt, akkor lép életbe a biznisz. Mert ugye azt nem tagadhatjuk,hogy életbe lépett. Mi van jelenleg az USA külkereskedelmével? Mit tud eladni? Olyan szeinten és mennyiségben, ami a gazdaságát fenttartja, vagy legalábbis szinten tartja? Ismeritek azt a mondást, hogy ami nem kinai, az hamisitvány? Amit még el tud adni, az a fegyver. De ha ezen országokban stabilrend uralkodik, -mert az volt- akkor nem kell a fegyver. Olyan diktátorok volotak ott, hogy eü. oktatás, nők egyenjogusága, teljes mértékben "tiporva" volt. Igaz? Nem lehetett menni biztonságban sem Egyiptomba nyaralni, sem Líbiába, sem Tunéziába, sem sehova a Közer-keleten. ( na jó Izraelbe tényleg nem. :-) )
Márpedig tudjuk,hogy az ISIS nem ma kezdte. Az USA eddig csak maszatolt a térségben. Nem igazán füllött a foga, hogy ezt a destabilizált helyzetet megszüntesse. Mert vették a fegyvert, a lőszert, a technikát. na nem a legújabbat. Ha legyalulja az ISIS-t, akkor ez a bevételi forrása elmarad, kiesik, stb. Hidd el Tom, nagy érvágás lenne ez nekik.
Csak gondolj arra, amikor mi az oroszokkal akartunk gázvezeték építésbe fogni. Mekkor tiltakozást váltott ki mind az EU-ben, mind az USA-nál. Mindenki azzal érvelt, hogy ott a gringók palagáza. De könyörgöm! Az a Föld másik oldalán van. 20000 Km.-re innen. Ha az EU tagországok nem veszik meg a palagázukat, az sem kis érvágás.
Csak szemléltettem, hogy milyen érdekek mentén háttérszándékkal felelős az USA az ott kialakult helyzetért.
Azt már nem is emlitem,hogy történelmileg milyen felelőség terheli a franciákat, az angolokat. Mesterségesen felhúzott határok, törzsi vallási területek szétszabdalása. Különböző törzsek, vallási irányzatok egy országba tömöritése, európai országok érdekei szerint.
És, hogy ne legyek egyoldalú.
Oroszország érdeke:
Destabilizálni az adott területet, oroszbarát kormányokat létrehozni. ( ez még nem látszik nyíltan) De! Ha Szíriában rendet tesz Putyin, akkor jó eséllyel a többi állam is kérhet segitséget tőle. Ne felejtsük el, ez már nem Szovjetunió, nem kommunizmus. És akkor az oroszok a Földközi-tengeren oda-vissza garázdálkodhatnak. Mellesleg az ott kitermelt olaj, gáz mennyivel olcsóbb, mit ha Szibériában kellen ezt megtenni.
Szóval nem egyszerü itt a képlet. De az biztos,hogy mi kis országok szívjuk meg.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.11.30. 21:33:19 -
#85104 Az Usát anyagilag már csak a dollár világvaluta státusza tartja vissza egy nagy válságtól. A pénzügyi mutatóik rosszabbak mint a görögöké... arányosan persze. Az oroszok a kinaiakkal azon vannak hogy kiüssék a dollárt és alternatív valutát tudjanak felmutatni az olaj kereskedelemben, többek között. Ha ez sikerül nekik teljesen mindegy mit csinálnak az amcsik és hogy hol melyik nép élére akarnak "saját embert" állítani vagy hogy kivel mit szevezkednek. Ha bedől a gazdaságuk az minket is beránt a mélybe az Eu-val együtt. Úgy hírlik már ők maguk is tudják hogy erre van esély és készülnek is rá. Szerintem ezek már csak az utolsó pár rugdalózása egy egykor jól menő országnak. Nem igazán vagyok oda az oroszokért se egyébként. Nem azt mondom hogy ez biztosan így lesz de hogy vmi qva nagy szar dolgok várnak ránk a jövőben azt teljesen biztos (függetlenül a migránskérdéstől.. Ami szerintem egyszerű mint a faék) -
RepeszElek #85103 A pcpilotcenter akciójában van most 5 db. eladó High Fly 1 órás belépő 5000 Ft-ért!! jó kis szimulátoros repülés:) -
Lysandus #85102 Megpróbálták Tom, Kínában, Pakisztánban, és Oroszországban is. Csak ott nem sikerült.
Akárhogy is nézzük, az "arab tavaszt" nagyon elszúrták. Jó példa erre Egyiptom. Elzavarták a diktátort, csak megválasztottak egy iszlamistát. Mégiscsak jó az a diktátor.
Egyébként pedig az amcsik azért nem háborúznak, mert nincs már annyi pénzük. Obama egészségügyi reformja, az obamacare 1000 milliárd dollárba kerül. Aztán ott vannak a válság bank- és vállalatmentései. Valahonnan ki kell gazdálkodni. -
#85101 Igen! Ezt hiányoltam az eddigi játékokból és persze csak a repülések 1-2%-át teszi ki az ilyen, de akkor is... -
Fantasy18 #85100 Szegény jól megszívta :D utána meg a srác sírt nekem.... :D
-
Lacusch69 #85099 Amerikai lap (a befolyásosságát nem ismerem):
Törökországot ki kell zárni a NATO-ból
Eredeti forrás -
Fürtös #85098 Nem baj ha hosszú, tényleg jó írás.
De nem tudom, én ha pilótaként készenlétből felmennék és az a parancsot kapnám, hogy lőjjem le felszólítás nélkül a világ egyik vezető katonai hatalmának gépét.... hááát inkább a parancsmegtagadás.... -
#85097 Kössz Tom! Jó volt olvasni. Ismét :) -
#85096 TV-t, híradót nem szoktam nézni, erről a megelőző csapással fenyegetőzésről neten olvastam, de ha jól emlékszem nem Angolok, hanem a Lengyelek kapcsán. Mindegy, biztos több is volt. A rakétavédelmi pajzsnál nem igaz, hogy a határra teszik, ez csak retorikai húzás, mert gyakorlatilag bárhova tehetik, sőt, inkább nyugati nagyvárosok mellé tervezik (repülőről, tengeralattjáróról is indítható atom, az ICBM sem a "határon át" jön, hanem alacsony Földközeli pályán akárhonnan), csak az nem hangzik olyan drámaian. Igen, egy időre eltolhatja az egyensúlyt (100%-os védelem soha nem lesz), de ha a technológia megvan, akkor az lenne a nagyobb baj, ha nem fejlesztené a NATO. Miért? Mennyi biztosíték van arra, hogy az oroszok nem fejlesztenek hasonló rendszert? Semennyi. Rakéta technikában az oroszok nagyon jók, az Sz-400 a világ legjobb légvédelmi rendszere, aktív fázisvezérelt radarja a legmodernebbek közt van, műholdakat meg eddig is fel tudtak küldeni. Ha a kilövés korai észlelése megvan, onnantól csak kell egy számítógépes központ, ahol koordinálják, hogy mi mit lőjön le. A NATO védőpajzs is ennyiből áll: műholdak az észleléshez, rakéták elszórva mindenfelé, meg egy központ ami kiértékel és végrehajt. Nincs olyan eleme, amit az oroszok ne tudnának maguk is megcsinálni. Sőt, az Sz-500 már közepes hatótávolságú ballisztikus rakéták lelövésére is képes lesz. Hogy is van az, hogy csak a NATO fejleszt?
Van ismerősöm Ukrajnában, fél éve nem tudtam kapcsolatba lépni vele, mert nem vonult be, és most bujkál. Magyar útlevele eddig kisegítette, de az sem tuti már. Mire gondolsz pontosan, melyik eseményre nem az oroszok mentek be?
Líbiai sztori, ha hiszek neked, akkor is csak másod - harmadkézből lesz az info. Nehogy magadra vedd, de nem voltam ott. Fórumos ismerős ismerőse mondott valamit. Érted mi a bajom ezzel :) De abszolút elképzelhetőnek tartom, hogy voltak ott olyan alakulatok, akik koordinálták a légicsapásokat, illetve segítették a felkelőket (főleg miután Líbiában az ENSZ megszavazta a beavatkozást), de azt egyszerűen nem hiszem el, hogy a CIA vagy akárki ennyi forradalmat ennyi idő alatt ki tudna robbantani, majd átfordítani az egészet az utóbbi párszáz év legnagyobb vallásháborújába anélkül, hogy az arabok nagy részének nem lenne egyébként qrvára elege a rajta élősködőkből, meg a más vallásúakból. Ha ennyire ügyesek, Pakisztánt miért nem fordították még át, vagy Kínát mondjuk? Oroszországban is jól jönne nekik egy kis belső feszültség... Miért csak az araboknál ilyen jók? Nem lebecsülni akarom a CIA-t, biztos rengeteg mocskos kis ügyük volt, van és lesz, de ezt a léptéket nem nézem ki belőlük.
És azt sem tartom, hogy az Arab Tavasszal ők csak jól jártak. Tunéziában volt egy elnökváltás, ami wikileaks szerint épp amerikai barát volt, azokat elzavarták, más drámai nem történt. Egyiptomban Mubarak, egyértelműen usa barát elnök volt, elzavarták. Líbia. Kadhafit elűzték, de polgárháború van azóta, Yemenben elzavarták az elnököt, aki utána az USA-ba ment, olyan nagyon rosszban nem lehettek előtte sem. Szíriában Asszad egyértelműen USA ellenes vezető, de még mindig hatalmon van, polgárháborúban vannak. Ez hatból kettő, de egyikben sincs olyan Amerikai jelenlét (és kizsákmányolás, haszon), mint Irakban vagy Afganisztánban. A többi kilenc vagy mennyi országban voltak zavargások, de semmi komoly változás. Ez lenne a nagy terv?
Ha az amerikaiaknak hiányozna a háború, mi tartja vissza őket, hogy visszamenjenek Irakba, bárhova az ISIS ellen, vagy nyissanak egy újabb frontot a Szírek ellen, beavatkozzanak Nigériában Boko Haram ellen, esetleg Jemenben egy kis olajért? Hogy felhatalmazásuk mire lenne, az nyilván nem számít most, csak elméleti síkon. Ha csak az USA keresi a konfliktust, akkor miért ülnek még otthon?
Hogy az oroszok nem keresik a balhét, azt elhiszem, teljesen más retorikával is kezelhették volna ezt a Su-24 lelövést, őszintén megmondom, csodálkozok rajta, hogy két nap alatt lefutott a dolog. Ok, viszik az Sz-400-asokat, és Putyin megmondta, hogy mostmáraztántényleg ez legyen a legutolsó, és ha jól olvastam embargó lesz néhány török élelmiszerre, meg az orosz túristák nem mennek majd oda nyaralni, de ezek elég visszafogott szankcióknak tűnnek ahhoz képest, amilyen skálán mozoghatna ez az egész ügy.
A Szu-24 lelövésnél ha tűzparancsot kap, akkor a pilóta nem mérlegelhet. Ő nem ismerheti az összes körülményt, és ha esetleg jó döntést is hoz, az akkor is parancsmegtagadás lenne. Hogy a törököknek milyen hátsó szándékuk lehetett a lelövéssel, ott van mindjárt Szíria maga. Nem csak az ISIS-es olaj miatt, de a szomszédság miatt is érezhették úgy, hogy ez az ő játszóterük, az oroszok ne túrjanak bele - ráadásul olyan stílusban, ahogy azt tették. Pár cikket olvastam erről, állítólag - persze innentől ez is csak elmélkedés - Erdogannak azzal volt tele a puttonya nagyon, hogy az Oroszok kisegítik Asszadot, ráadásul a türkméneket és a Török határhoz közeli régiót bombázták leginkább (de az ISIS ellen speciel pont nem repültek ezelőtt), és ezért várták az alkalmat, hogy úgy oszthasson ki egy pofont az oroszoknak, hogy ő jogilag védve maradjon. Mondjuk a nato megbeszélésen pár bazdmeg biztos kicsúszott, de az ő szempontjából az már semmi.
Jajj, megint de hosszú lett :) -
Fürtös #85095 Azt gondolom nem adta le az otthoni hiradó mikor az oroszok beküldték az angol parlamentbe a nagykövetet közölték, hogy be kellene fejezni a NATO rakétavédelm orosz határok mellé telepítését mert különben akár megelőző csapást is mérhetnek?
Itt (angliában) leadták az esti híradóban (fox news ha jól emlékszem). Igaz hogy csak az estiben meg az éjjeliben és másnap már ment a ferdítés erősen,hogy hát félrefordították meg stb.
Tom, nem tudom van e ismerős ukrajnában mert az a történet nem egészen úgy volt ,hogy az oroszok mentek be. (bizonyíték máig nincs)
Annál több angolul beszélő "felkelő" vett részt a buliban Erősen nyugati fegyverzettel amiről van bizonyíték is szép számmal.
Libiáról meg csak annyit, hogy van egy ismerősöm aki háborús fotós és kint volt elég sokáig a balhé közepében.
Idézem: "Aki ott parancsot osztott az mind angolul beszélt..."
Ezek tények, annak hidj amit csinálnak ne annak amit mondanak.
Telepít Putyin rakétákat és rakétavédelmet a keleti határra? Nem. Telepít a NATO rakétákat és rakétákat az orosz határra (évek óta)? Igen.
Akkor most ki nem bír magával?
Hiányzik az oroszoknak vagy bárkinek egy háború? Nem.
Hiányzik az USA nak egy nagyobb kiterjedésű háború? Mint egy falat kenyér! Fegyvereken kívűl lassan semmit nem gyártanak, a gazdaságuk alapja a háború, csinálják is megállás nélkül vagy 50 éve.
Én aztán rohadtul háborúellenes vagyok, és nem szeretem sem az orosz politikusokat sem az amerikaiakat, de ezek a tények.
Gondolkodjunk józanul: szerinted mikor kiadták a pilótának a tűzparancsot nem kérdezett vissza, hogy főnök tuti le akarjuk mi ezeket lőni?
Épeszü, törökország érdekeit szem előtt tartó politikai vagy katonai vezető soha ilyen parancsot önként nem adott volna ki azt azért lássuk be.
Ebből következik az,hogy az orosz gépet nem a légtérsértés miatt lőtték le, hanem vagy külső nyomásra vagy azét mert olyan célpontokat lőnek az oroszok ami nem tetszik a törököknek. (fekete olajkereskedelem?)
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.11.27. 19:02:40 -
Lacusch69 #85094 Idézném a török államfőt 2012-ből (forrás: HVG, nem kuruc vagy balrad):
"Nem lehet fátylat borítani egy ilyen ügyre, minden szükséges intézkedést meg fogunk hozni" - idézte Abdullah Gül államfőt az Anatolia állami hírügynökség azzal kacsolatban, hogy a szíriai légierő péntek délben lelőtt egy török gépet, amely a Földközi-tenger fölött, a szíriai partoknál tűnt el. Gül rutinszerűnek nevezte, hogy a nagy sebességgel repülő vadászgépek rövid időre átlépik az országhatárt. " -
Valka78 #85093 "Oroszoknak nyilván nem tetszett a keleti terjeszkedés, és tiltakoznak miatta amikor csak tudnak, csak éppen semmi joguk beleszólni."
Már régóta nem ez a kérdés. Hanem az, hogy képesek-e megtenni. Az elmúlt 15 évben a nato végigrandalírozta a közel-keletet, pedig semmilyen joguk nem volt hozzá. Megtették, mert megtehették. A jognak az a része, ami a kötelezettségekről szó, csak a gyengéket érinti. Ez a polgári életben is így van, nemhogy a nemzetközi konfliktusokban. -
#85092 Csak rádión figyelmeztették egyszer, aztán ment is a rakéta. A gép 17 mp-t tartózkodott a török légtérben, egy pár km-es kis csücsköt vágott le (erről is felemás infók vannak, lehet be sem repült). A találat is már Szíria felett érte.
(persze ezt egy csomószor eljátszották előtte)
Legalábbis most ezek az infók keringenek.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.11.27. 10:45:57 -
#85091 85080-as hozzászólással tökéletesen egyetértek.Ez üzlet és sokaknak nem teszik,hogy az oroszok beleköpnek a levesükbe és segítik az Aszad kormányt.Ezt a támadást erődemonstrációnak/elrettentésnek szánták.Ha jogilag lehet is vitatni,annyi biztos,hogy rendkívül alpári és agresszív gesztus volt ez a kivitelezés.A NATO kelet-európai bővítésével és a nyugati ígéretekkel kapcsolatban itt egy cikk: Link A Krímet a szovjetek adták át Ukrajnának Hruscsov döntése nyomán ha jól tudom.Az orosz nemzetiséget pedig tudtommal nyelvtörvényekkel,meg mindenféle joghátrányokkal sújtották,ott is ahol többségben laktak.A Wilson által meghirdetett-ám Trianonban semmibe vett- "népek önrendelkezési jogának" szereztek csak érvényt az oroszok.
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.11.27. 09:25:01 -
RepeszElek #85090 jah, de hülye vagyok, persze hogy a fekete doboz vizsgálata során is azt mondanak amit csak akarnak... -
RepeszElek #85089 Én meg még mindig a gép lelövésén rugózom mert ahogy Tom mondta elvileg mindenképpen kellett tudniuk arról ha célba veszik őket kivéve ha kikapcsolták a berendezést, de miért tenne ilyet egy rutinos pilóta idegen térségben?
Talán elromolhatott, az a válasz mindenre jó...
Oké akkor repüljön mellé, figyelmeztesse gépágyúval stb. én is így gondolom, de biztosan nem tették ezt meg??
Elnézést a felkészületlenségemért, de nem olvastam utána kellően mit is mondtak a törökök, azt mondták nem repültek mellé?
Én már lassan azt is eltudom képzelni, hogy az oroszok szándékosan folyamatosan provokálták a törököket, és mikor egy gépüket leszedték Putyin felugrott a székéből örömében...végre!...olvastam már elég ilyen esetet a történelemben ezért elég gyanús a szitu, de én is fotelben ülök:)
Amúgy nagyon érdekes amiket írtok!
Az ember azt mond amit akar, de a műszerek nem hazudnak.Szerintetek van esély arra hogy valaha is előkerüljön az orosz gép fekete doboza? :)
-
sakkay #85088 A szovjetunió felbomlásakor az ukránok csak úgy kaphatták meg az ország függetlenségét, ha belátható időn belül-nem kérdőjelezik meg a krimi (Orosz)katonai jelenlétet , az orosz flotta és kikötő(K) Megtartását': Ezt kérdőjelezték ,meg Majdankor'. Ez viszont nem urban legend Tom. MInden-minden-komoly szakértő megmondta, hogy az Oroszok nem adják át a kikötőiket és lépni fognak, ha nem kapnak biztosítékot....kivéve a fél hülye Tálas. Emlékszem egy Nógrádi-Tálas vitára. Nagyot égett a Tálas pár nap után..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.11.27. 06:18:45