IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ohh hát én ezt is tutira megfogom venni! :D
A steamen még nincs fenn de figyelni fogom, de mindegy ti úgysem hallgattok rám leragadtatok 2008-ban a clod-nál! :D
Nyugi csak cukkollak titeket ma ilyen napom van bocsánat!! :D
Egyébként ma egész jól ment lelőttem pár gépet :)
Persze megvannak ott a bólogató jánosok, hogy egyre jobb minden, de már szerintem sem fogják olyan sokan megvenni, amig nem jönnek visszajelzések a BOMról.
Na jó Repesz kollega:) Szerintem a BOM ot kevesebben veszik majd mint ezt ,de mint mondtam akinek tetszik megveszi:)
Amúgy már a Bos is fele ahogy olvastam ,lesz az még egy marék szotyiért is:)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Amúgy a 25 óra az szép szám:) de mint mondtuk ezek nem war tündér:) (ami remek játék!!! mielőtt valaki leszedi a fejem! )
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.04.07. 20:31:11
Különben meg tényleg hidegen hagy,akinek tetszik megveszi és játszik vele oszt ennyi .
Az a baj ,hogy amúgy nagyon jó szim lehetne belőle,mert tényleg jó a grafika ,jók a fülkék stb,de vannak hiányosságok. Viszont ahhoz képest amit tud qrva drága. Ha ütős lenne minden vonalon,szó nélkül megvenné az ember ,de dogfightra minek :)
Mi az a Bom?
Már arra is gondoltam hogy a gagyi joystick miatt nem megy,de azért nem fogok venni 60 ezerért egy joystickot hogy erről megbizonyosodjak.
Félek bármilyen komoly összeget kiadni erre mert nem tudom meddig tart a lelkesedésem, néha nagyon felhúzom magam rajta:)
Tegnap is folyamatosan lőttem egy bombázót de a végén még ő lőtt szarrá engem, aztán mikor a motorom elkezdett füstölni inkább jó japán módjára belerepültem mint hogy kiugorjak annyira idegbeteg voltam rá! :D Aztán kikapcsoltam a gépet és elmentem duzzogni :D
Nah mindegy megyek újra megpróbálom...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Azt várom mikor ér véget a vergődésük . Ki ad ezért nekik pénzt? Eleve a multin buknak minden hosszú távú dolgot,lévén a vacak netkódjuk ugye siralmas ,így nem lehet háborúkat csinálni,dogszervert meg megunja mindenki igen hamar.
De van egy fogadásom,hogy előrendelésben közel nem fognak annyit eladni mint a BOS ból
www.pumaszallas.hu
Nem is tudom, nem kellene felvetni a fórumon, hogy a CloD tulajoknak kellene valami kedvezményt adnia a 777-nek? Az új DLC felét úgysem használjuk (orosz gépek), a másik felét meg már 2011-ben kifizettük :)) A térkép az jogos, azért járhat a pínz, no de az meg nem 80 dodó...
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.04.07. 18:13:57
Gép kell alá és gyönyörű. Eleve egy fejlettebb a játék motorja DX 12 es míg a BOS DX 9, sose fog tudni annyit amennyi a Clod ban benne van ha így hagyják. De ez már le lett írva 1000X.
Íme.
De attól is begyorsulhat, ha lehúzod a lapozófájl méretét, mert akkor a RAM-ot fogja használni helyette. 8 GB-nál már érdemes.
Hát ennek tényleg nagyon gagyi hangja van! :D
Természetesen igazad van, és megkövetlek!:)
Egyébként közelről amivel a videón a jenki lő nincs rossz hangja csak amiket messzebbről hallasz az viszont olyasmi mint a játékban ez érdekes...
Az effektekre nem mondtam és nem is tudok rosszat mondani, a grafika sem rossz, csak ha közel szállok a földhöz akkor látom hogy a Bos részletesebb de 7000 méteren ez annyira nem jön ki:)
Sőt a pilótafülke is ugyan olyan szép mint a Bos-ban. A többi hang is mind rendben van!
Ami viszont még nem tetszik hogy a menüje grafikailag, és egyszerű átláthatóságában is messze elmarad a Bos gyönyörű és totál hülye biztos könnyen átlátható menürendszerétől,de ezt már csak cuccokolásból mondom bár lehet hogy nem vagyunk még olyan jóban hogy ilyenekkel idegesítsek veterán rangidős pilótákat:P
100 fekvőtámasz most? :D
Nah mind1 aki mégis akar a hideg keleti fronton is harcolni és "megtapasztalni" milyen egy lakozott garantált koporsóban repülni az szóljon, jövök!:)
Az angolok meg elmennek a sunyiba a gagyi gépágyújukkal! Még hogy taka-taka-taka ez inkább Brrr....Brrr... :D
www.smart-bus.hu
azt használok mindenhol
lehet volt egy frissítés ami összekutyult valamit
megpróbálom majd más böngészővel is
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
csomót kell szórakoznom mire be tudok lépni

GOOBY, pls
Si vis pacem, para bellum
sem androidon, sem win7-en, sem win 8.1-en nem jön be az oldal mostanában.
Különböző gépeken.
Nem tudom mi lehet, ha ti nem találkoztatok ilyesmivel.
GOOBY, pls
kb egy hete szarakodik a sg nálam, állandóan errorokat dobál amikor a fórumra kattintok, hogy offline van, nem elérhető. De persze elérhető...
otthoni gépről, munkahelyi hálózatról, mobilnetről, tök mindegy hogy honnan próbálom.
Egy csomót kell szórakozni mindig hogy be tudjak lépni.
Nem tudjátok ez mitől lehet?
GOOBY, pls
A Clod hangjai jók,a FOS akarom mondani Bos az meg olyan amilyen:)
Úgy tűnik, a valóságban is elvette volna a hangulatodat.<#eplus2>#eplus2>
A BOSBan szinte teljesen átvették aROFban tlálható effekteket mint pl. minden fegyverből kilőtt lövedék jelölő füstje ugyan az, vagy orosz vagy német neki tök mindegy, mintha mindenki ugyan azt a fegyvertipust használná, ezzel szemben a CLODban German ammunition ezek közül bármit választhatsz, hogy mivel tárazod be a fegyvereidet, ja és a CLODban nem csak annyi a különbség, a 20mm és puska ürméretű lövedékek között hogy kicsivel vastagabb a nyomjelző füstje a 20 millisnek! A CLODban kidolgozták az akna hatású 20mm robbanását is, mikor kilőtted egy idő után felrobban és lehet látni amikor robbanási pamacsokat csinál az égen kurva jól néz ki! Ezzel szemben a BOS mintha kis pici hülye nem irányitott rakétákat lőne ki... igaz itt is lehet állitani a lövedékek kiosztásán páncéltörő, robbanó, vagy ezek kombója. Tehát a CLODéhoz mérten amit be is linkeltem, hogy lásd miről beszélek, mindenféleképpen elnagyolt, és leegyszerűsített. A hangja meg szerintem jó mind a kettőnél, elképzelhető, hogy ilyen hangja volt ezeknek a fegyvereknek, kitudja, élőben még nem hallottam egyiket sem!

www.smart-bus.hu
És pont most, amikor Laca visszatér...:))
Én csak azt mondom, hogy ha érdemben olcsóbb az 1x8GB, akkor vehető az is, hátrány nem éri vele.
www.smart-bus.hu
"Lehet-e akkor diszkrét VGA mellé javasolni a dual channel kit elhagyását, azaz egyetlen modul használatát? Nos, én lebeszélnék erről mindenkit. A méréseken jól látszott, hogy bár kicsi, de minden játéknál jól kimutatható a egyetlen csatorna használatának negatív hatása - pedig több olyan játékunk is van, amelyek a kétcsatornás tesztben teljesen VGA-limitáltak. Ebből következik, hogy ha megjelenik egy erősen platform-intenzív játék, azzal gondok lehetnek - ráadásul olyan gondok, amiket a beállítások piszkálásával sem fogunk tudni orvosolni. Ezért inkább azt javaslom, hogy ha játszani is akarunk a gépen, akkor ne sajnáljuk a plusz néhány ezer FT-ot a dual channel kitre."
Vagy benéztem valamit?
www.smart-bus.hu
Én nem érvelek az 1x8 GB mellett, mert hulla mindegy játékokhoz mit vesz, 1x8-t, vagy 2x4-t... én azt venném, ami olcsóbb, ennyi.
www.smart-bus.hu