IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
77pxdumbo #85187 Sziasztok!
Fejlemények:
Nemrég személyesen felkerestem Lacát. Szerencsémre éppen otthon volt, így a videokarit visszakaptam Tőle. Még ígérgette, hogy majd hétfőn fizet, de mondtam, ezek után már nem bízom meg a szavában. Úgy látom ez olyan építőipari betegség. Több ismerősöm is van aki ebben utazik, és a sok tartozás ide oda szinte természetes nekik. Sokszor hiába várnak a pénzükre, viszont ők sem fizetnek mindig.
Igazából nem tudok haragudni rá, beszélgettünk is egy kicsit. Éppen válófélben van, költözködik valamint szakmát vált. Borotva készítéssel ill. köszörűsként próbálkozik. Nagyon durva és szép cuccokat csinál.
Ha valakinek van Vele elszámolni valója, sürgősen keresse meg, mert költözködés után végleg nyoma vész.
Üdv: Dumbo