IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #85095 Azt gondolom nem adta le az otthoni hiradó mikor az oroszok beküldték az angol parlamentbe a nagykövetet közölték, hogy be kellene fejezni a NATO rakétavédelm orosz határok mellé telepítését mert különben akár megelőző csapást is mérhetnek?
Itt (angliában) leadták az esti híradóban (fox news ha jól emlékszem). Igaz hogy csak az estiben meg az éjjeliben és másnap már ment a ferdítés erősen,hogy hát félrefordították meg stb.
Tom, nem tudom van e ismerős ukrajnában mert az a történet nem egészen úgy volt ,hogy az oroszok mentek be. (bizonyíték máig nincs)
Annál több angolul beszélő "felkelő" vett részt a buliban Erősen nyugati fegyverzettel amiről van bizonyíték is szép számmal.
Libiáról meg csak annyit, hogy van egy ismerősöm aki háborús fotós és kint volt elég sokáig a balhé közepében.
Idézem: "Aki ott parancsot osztott az mind angolul beszélt..."
Ezek tények, annak hidj amit csinálnak ne annak amit mondanak.
Telepít Putyin rakétákat és rakétavédelmet a keleti határra? Nem. Telepít a NATO rakétákat és rakétákat az orosz határra (évek óta)? Igen.
Akkor most ki nem bír magával?
Hiányzik az oroszoknak vagy bárkinek egy háború? Nem.
Hiányzik az USA nak egy nagyobb kiterjedésű háború? Mint egy falat kenyér! Fegyvereken kívűl lassan semmit nem gyártanak, a gazdaságuk alapja a háború, csinálják is megállás nélkül vagy 50 éve.
Én aztán rohadtul háborúellenes vagyok, és nem szeretem sem az orosz politikusokat sem az amerikaiakat, de ezek a tények.
Gondolkodjunk józanul: szerinted mikor kiadták a pilótának a tűzparancsot nem kérdezett vissza, hogy főnök tuti le akarjuk mi ezeket lőni?
Épeszü, törökország érdekeit szem előtt tartó politikai vagy katonai vezető soha ilyen parancsot önként nem adott volna ki azt azért lássuk be.
Ebből következik az,hogy az orosz gépet nem a légtérsértés miatt lőtték le, hanem vagy külső nyomásra vagy azét mert olyan célpontokat lőnek az oroszok ami nem tetszik a törököknek. (fekete olajkereskedelem?)
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.11.27. 19:02:40