IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
CrazyCharlie #8509 Sziasztok
Lenne néhány kérdésem a Forgotten Battles-el kapcolatban.(magyar nyelvű, 1.22 verzió)
1. Nálam is előfordult a kampány módban a DGEN-es hiba (nem töltötte be a köv. helyszínt). 2X is megcsinálta a rohadék, két különböző kampányban. A CONFIG.INI-ben a "locale=hu" sorból kitöröltem a hu-t + újra is telepítettem a játékot. Ezzel megoldottam a problémát?
2. Hogy a francba kell repülni a FW-190-nel, hogy ne akarjon rögtön átesni pl. egy immelmannál.
3. A Me 109E vadászbombázó változatainál gyönyörűen látszik külső nézetből a kabindeklin húzódó vörös csík, ami a zuhanóbombázás helyes szögét mutatja. Belső nézetben mért nem látom?
4. Ugyanez vonatkozik a kabindeklin középen lévő merevítöre is
5. A 109-esben valóban nincs műhorizont, vagy csak én nem találom?
6. A géppuskák, gépágyúk és rakéták összetartási távolsága beállíthatók. Hogy a legoptimálisabb?
Egyenlöre ennyi.