91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Firerock
    császtok
    lenne 2 kérdésem:
    1.Hogy Tudom Quick Mission Builderbe at megcsinálni hogy nekem keljen felszállni
    2.az 1946mod telepítőjébe van 1 kép amikor az a nagy bombázó visz 2 kisseb vadászgépet
    azt hogy tudom megcsinálni??
  • panther112
    Félreértettetek nem azt mérik fel, hogy legyen-e egyáltalán ilyen játék (BOB), hanem azt, hogy milyen legyen, milyen gépek legyenek repülhetők, legyen-e single rész, azt lehessen-e coop módban játszani, stb. Egy ember, meg én is írtam már be, hogy hor+ móddal támogassa a 16:9, és a 16:10 módot, csak gondolom minél többen írjuk be, annál nagyobb a foganatja:) Armed Assault-nak azt hittem kicsi a gépigénye. Amúgy aki szereti az rpg-t is, annak szerintem fog tetszeni a nemsokára megjelenő The Witcher nevű lengyel csoda, mondjuk, ha annyira megtetszik a demo alapján, akkor erre lehet, hogy érdemes lesz gépet cserélnem, persze nem kell neki c2d:) legalábbis merem remélni.

Amúgy sajnos tényleg a régi nagy játékokról húzzák le az utolsó utáni bőrt, és ezért is van, hogy ilyen kevés játéktípus van- mind egyre laposabb sztorival, igénytelenebb, öszecsapottabb kivitelben.

Szerintem jó ötlet ezt a grafikai potenciált (dx10 álomszép grafikája-> Crysis) nem csak játékokra használni. Én pl. szívesen vennék egy olyan dvd-t is, ami mondjuk a régészeti, történelmi tudásunk alapján ilyen gyönyörű grafikával jelenítené meg mondjuk az ókori Rómát, a századfordulós Budapestet... lerakott emberekkel, a kor szokásai szerint öltözve, mindennapi életüket élve, mint egy virtuális időutazás/múzeum. Ezek mellett a manapság megjelenű tucatjátékok mellett akár elég széles réteg is nyitott lenne az ilyesmire.
  • Her Laca
    Hát csak annyiban:) ,hogy ők pénzelik a fejlesztőket.Prersze ha egy cégnek van sikeres kiadása,és hobbiból csinál mellé egy nem annyira keresettet az jó. De szerinted a mai világban 20-30 programozó ,grafikus ,hangmérnök,teszter ,stb a népek kedvéért eltölt egy ,két évet bármivel is? Ez 20 éve még igaz volt amikor a hőskorban a garázs mélyén ketten ,hárman összedobtak egy játékot. De ma? Én kicsit szkeptikus vagyok,bár nem elhanyagolható az sem ,hogy a hardvergyártóknak is kellenek a programok,hisz ha három, négyéves gépeken is tökéletesen futnának a gamek akkor rályukszáradna a cucc.
  • Seaweed
    #8421...vagy eppemlithetnem az ArmA-t is..en perpill netrol vasarolt nemet verzioval jatszok (99% angolra patchelve(kivetelek az atvezeto videok)), es tokeletesen mukodik a dolog...annyi az egesz hogy nincs egy doboz a polcodon....(ettol fuggetlenul elobb utobb biztosan megveszem a dobozost is)...es ha netan a BoB igy lenne kenytelen megjelenni mert Ubi bekaphatja', akkor en nem vagyok/lennek ketsegbe esve ..sot!

Vagy ott a Steam...kit erdekelnek a hulye kiadok ezek utan?!
  • Her Laca
    Itt nem az árról van szó. Az hogy megérje fejleszteni ahhoz kell egy bizonyos vásárlóközönség. Volt szerencsém a Stormregion nál megfordúlni,és hát amit hallottam láttam az nem volt semmi. Iszonyatos pénzeket ölnek bele egy játékba,és közel sem biztos ,hogy megtérül.Persze a pénzt a kiadó adja,tehát itt nem is a fejlesztőkön múlik a dolog,ők megkapják a pénzt.Tehát ha az ubinak megéri akkor lessz ,ha nem hát akkor ?
  • Trucker39
    Mondjuk, ha annyiba fog kerülni, mint az 1946, akkor sokan meg fogják venni. Magamat is ide számítva.
  • Her Laca
    Hát ha azt nézzük akkor mondjuk egy jobb nap a lobbyn van fenn 1500-2000 ember. Ehez adjunk hozzá azokat akik nem játszanak onlyne a földön kb mennyi lehet.5-10 ezer ember? Na ennyi a potenciális vevő. De lehet hogy tévedek. És persze ezek nem mind veszik is meg. És mennyi pénz a fejlesztés?
  • Seaweed
    Mifele valsag meg szabotacio...most nem akarlak megserteni de nem vagy te kicsit paranoid?!
  • Willenbrock
    Valóban válságba került ez a játék?Nem sokat tudok róla-angolul nem értek.
  • Seaweed
    Max kiadjak neten az oroszok maguk..lasd Eagle Dynamics a Lock On folytatasait....
    (Vegulis szemelyszerint nekem mind1 hogy ki adja ki...csak legyen oszt kesz...)
  • Willenbrock
    A BOB-ról igényfelmérést csinálnak?Bezzeg a gagyi fps játékokról nem szoktak ilyet csinálni aztán mégis vég nélkül ontják őket.
    Gyanús ez az egész dolog.Lehet hogy a kiadók nem akanak ilyen szimulátorokkal foglalkozni arra hivatkozva hogy "nincs rá igény".Pedig biztos vagyok benne hogy ahogy régebben úgy ma is népszerűek lennének ezek a szimek,de igazából a játékkészítők és a kiadók keltik az igényeket.Arra lesz igény amire ők akarják.A Storm of Wart is szerintem szabotálják-ne legyen igazam!
  • Seaweed
    "...nem is létezik játék,"

Armed Assault
  • panther112
    Teljesen igazad van, a mai csúcsgépekre nem is létezik játék, ami kihasználja. Amire ezek a játékok megjelennek, addigra meg bőven lemegy a mai csúcsgépeknek az ára az elfogadható szintre. Én márciusban tervezek gépcserét, mert valószínűleg kijön egy elképesztően jó játék ( a witcher), de nem fogok rá csúcsgépet venni, mert totál felesleges, bőven jó lesz rá az a generáció, amit a c2d szorít majd akkora ki, minimális ráfizetéssel tudok majd egy olyan gépre váltani a mostaniról.

Az élsimításon, és a faq-ban leírt grafikajavításon kívül lehet még valamit fokozni, vagy ez a max?

köszi
  • Her Laca
    Hát igen. Én személy szerint meghúztam anno a határvonalat. Hatvanezer az a max összeg amit videókártyáért hajlandó vagyok kifizetni. De ha jobban belegondolok nem is érdemes (legalábbis nekem ) komolyabb kártyát venni mivel egy játék van a gépemen az meg az IL2.Majd ha jön a bob akkorra úgyis veszek újj gépet abba meg majd lessz minden szép és újj.:) Érdekes az is hogy a Bartonos konfigom 1,5GB rammal már több mint három éve húzza és nem nagyon éreztem ,hogy kéne jobb. Bár a családban van három gép is pl athlon 64 es procival azt sem találom jobbnak. Talán ez az újj intel széria meghozza a kedvem a gépvásárláshoz. Majd akkor megveszem az újj videókártyát.
  • Scottt
    nekem nagy mázlim van mert 1 9250esem van ami inkább a közepes katega legalja
  • Lacusch69
    Nem is lehet lépést tartani... Egy GF8800GTX most egy jó közepes komplett gép ára...
  • Her Laca
    mondom szerintem az ati kártyák valamivel jobban hangolhatóak. Ugye az köztudott ,hogy kevésbé viselik meg őket a szűrők bekapcsolásai. Főleg a középkategóriás GF okhoz képest,bár az enyém már inkább alsó kategória. A fene se akar már lépésttartani ezekkel:)
  • Trucker39
    Az alap ötletet innen vettem. Kicsit finomítottam a saját gépemhez.
  • Her Laca
    Hát ja. Eljárt felette az idő:) Pedig nekem is a legkedveltebb kártyám volt. De hát ugyi a fejlődés meg ilyesmik:))
  • Lacusch69
    Nekem is 9800Pro-m volt, de nem rakom vissza ezért...
  • Her Laca
    Hát nem nagyon veszek észre különbséget. Talán az nv kártyák ebben butábbak. Amikor 9800prom volt ott nagyon széles kálán tudtam minőségi beállításokat végezni.
  • Her Laca
    na ezt kipróbálom . Én kikapcsoltam eddig a 6600 ason de most megnézem
  • Lacusch69
    Lehet, hogy igazatok van, én nemrég váltottam ATI-ról NV-re, és lehet, hogy a régi beidegződések keverednek az új tapasztalatokkal. Valószínűleg ebből lett egy zagyvalék... :-)
    Kipróbálom, amit mondtatok...
  • Trucker39
    Az aniso-val nem értek egyet. 8x anisoval repülök és nagyon sokat segít, mikor a zöld háttérben kell észre venni a zöld festésű gépeket. Régebben nem használtam, nem is nagyon vettem észre a gépeket földháttérben. Az aniso "kiemeli" a környezetéből a gépet és már messzről észre lehet venni, hogy "lopokszik" valaki kis magasságon. ATI kártyán ez kevéssé veszi le az fps-t, mint az AA. Érdemes kipóbálni.
    Az Ati kártya finomhangolására meg javaslom az ATI Tray tools használatát.
  • Her Laca
    Nos ez pl atinál igaz. de nv nél nem. Sokart néztük nincs különbség. Szerintem Mármint a "Landscape detail" minimumra vétele.Nem látszanak jobban.
  • Lacusch69
    Ha elég erős géped van, akkor érdemes 4x élsímítást használni, Anisót pedig a legkisebbre is lehet venni, az nem érdekes.
    Ezen kívül, a játékban az összes grafikai beállítást maximumra teszem, kivéve a "Landscape detail"-t, azt minimumra. Így nem terheli annyira a gépet, másrészt egy picit jobban látszanak a repülők földháttérben.
  • Scottt
    Yaya nálam ati catalisis centerben be lehet állítanimondjuk én mindent teljesítményre állítottam nem pedig minőségre:D hisz kell a teljesítmény mert...
  • Her Laca
    Azokat a vidkari beállításainál tudod aktiválni. Csak pl az élsímításnál beállítod hányszoros legyen és ne alkalmazásvezérelt. A többivel is így kell azt hiszem,mert magában a játék beállításaiban nem lehet.
  • panther112
    na ez mitől lett 2 azt nem tudom
  • panther112
    Élsimítást, pixel shader-t... hogyan lehet bekapcsolni?
  • panther112
    Élsimítást, pixel shader-t... hogyan lehet bekapcsolni?
  • panther112
    Még az lenne a kérdésem, hogy grafikai szint emelésére a FAQ-ban leírt 24; 25-ös ponton kívül van más lehetőség is, vagy ha ezeket átállítottam, akkor az elérhető legszebb grafikát kapom meg? köszi
  • panther112
    Sikerült beállítani, támogatja a widescreen-t, de sajnos vert- így nem ajánlott natívban játszani vele. Megkérdeztem e-mail-ben a fejlesztőit, és azt írták, hogy az Il-2 szériában nem lesz hor+ támogatás, nem fognak ilyen patch-et kiadni. A BOB-nak most zajlik az igényfelmérése az alábbi fórumban, légyszíves minél többen kérjétek a hor+ támogatást, és a wide támogatást alap menüből. köszi
  • panther112
    Sikerült crakelnem a játékot, és nem lehet kivinni wide-ra, avgy legalábbis enkem eddig nem sikerült, pedig a .ini-t átírtam, még szerencse, hogy nem vettem emg eredetiben.
  • cater
    Hali Sidewinder!
    Bocs de azt elfelejtettem mondani, hogy ez a sima IL-2 sturmovik annak is az 1.2-es verziója.Na ebben van a pilot carrier-ben a BI-1 campagne, rögtön az első(abban pedig a 3.küldetés)
    A robotpilótát is próbáltam de semmit nem csinál...
    Nem igazán értem a dolgot mert amúgy a mellettem lévő két gépnek meg kerekei vannak az én gépemen meg sítalpak......a betonon.....ilyen hülyeséget....:)
  • Sidewinder
    Hello cater!
    Az IL-2 Sturmovik:1946 pontosan melyik USSR oldali pilot carrierében lehet repülni a BI-1-est?Ugyanis én az összeset végignézegettem (dynamic és static egyaránt,nem csak a fighter de még a heavy bomber meg sturmovik kampányokat is meg pe-2 kampányok {pedig tudtam h ezekben biztos nincs}meg persze a többi kampányt is és a VVS-46 ban sem volt (ott Jak-15-össel lehetett nyomulni).Úgyhogy add meg lécci az USSR pilot carrieren belül a kampány pontos nevét meg h dynamic v static és azt h melyik évben repülsz a BI-1-essel.Nekem amúgy 4.071m verziójú 1946-om van lehet h ezért nem találom meg h a 4.070-es verzióban ez még benne volt(bár nem hinném h ez a gondom).Ha ezeket megadod akkor lehet h tudok segíteni.Addig csak annyit tudok mondani h a BI-1-es hajtóművét ha be akarod indítani akkor azt úgy csináld h a gázt legalább 41%-ra told fel mert 1ébként nem üzemel a gép rakettahajtóműve hiába nyomtad le az I gombot(bár gondolom korábbi 2 bevetésed során rájöttél erre h ez 41%-os gáz alatt nem üzemel).Ha így nem megy akkor az a tippem hogy kapcsold be a robotot (A gomb ugye) és várd meg amíg az beindítja a hajtóművet és utána robot kikacs full gáz és felszállás.Sajna nincs más javaslatom:( Sorry ha nem tudtam segíteni.Sok jó leszállást!
  • Mark007
    Hello!
    azthiszem valahogy igen.. pontosan nem tudom, mintha itt irta volna valaki regebben.
    Ugy emlekszem, hogy full mission builderbe kell egy olyan missiont csinalni, amibe benne van az osszes gep, vagyis bele kell oket tenni.. de nem tudom pontosan hogy lehet. Amugy azoknak nincs belso nezetuk, mivel nincsenek elkeszitve
  • istella
    Hol gondoltad single vagy multi?
  • Firerock
    császtok
    az lenne a kérdésem hogy én mehetek e olyan faja gépekkel(főként bombázókkal,csapatszállítókkal)mint a Quick Mission Builderbe a Friendly Aircraftok és az ellenségek
    előre is kösz
  • istella
    Köszi szépen!