IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Én meg még mindig a gép lelövésén rugózom mert ahogy Tom mondta elvileg mindenképpen kellett tudniuk arról ha célba veszik őket kivéve ha kikapcsolták a berendezést, de miért tenne ilyet egy rutinos pilóta idegen térségben?
    Talán elromolhatott, az a válasz mindenre jó...
    Oké akkor repüljön mellé, figyelmeztesse gépágyúval stb. én is így gondolom, de biztosan nem tették ezt meg??
    Elnézést a felkészületlenségemért, de nem olvastam utána kellően mit is mondtak a törökök, azt mondták nem repültek mellé?
    Én már lassan azt is eltudom képzelni, hogy az oroszok szándékosan folyamatosan provokálták a törököket, és mikor egy gépüket leszedték Putyin felugrott a székéből örömében...végre!...olvastam már elég ilyen esetet a történelemben ezért elég gyanús a szitu, de én is fotelben ülök:)
    Amúgy nagyon érdekes amiket írtok!
    Az ember azt mond amit akar, de a műszerek nem hazudnak.Szerintetek van esély arra hogy valaha is előkerüljön az orosz gép fekete doboza? :)