IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    A két este nem egészen azonos.
    Azért azt ne feledd, hogy lőttek már le ott török gépet, itt meg azért nem.
    Tudod >szerintem< mi történhetett?
    A ruszki berepült és beleszart a rádió közepébe mondván, úgysem mernek a törökök megkockáztatni egy konfliktust azzal, hogy lelőnek. Nos a törökök meg pont leszarták az egészet és lelőtték a ruszkit.

A hangfelvétel meghamisításáról annyit, hogy meg lehet csinálni de erősen kétlem, hogy meg mernék csinálni. Ne feledd, hogy ezt a NATO-nak is el kell küldeniük és elküldték az ENSZ-nek is. Azért véleményem szerint ott elég hamar megbukhatna a történet.

Az megint irreleváns, hogy hol találta el a rakéta. Ha az indításkor a ruszki a török légtérben volt, akkor tökmindegy hol találta el.

@Valka78 AZ, hogy mi erős és mi nem mint említettem nézőpont kérdése. Annak idején a koreai utasszállító lelövése is kicsit túlzás volt, nem? Szóval azért a ruszkik jó, ha kicsit elhallgatnak és magukbaszállnak.

*

A kérdés a következő. Egy szuverén államnak joga van megvédeni a határait, avagy nincs joga. Erre a kérdésre pedig egyértelműen az a válasz, hogy joga van. ÉS teljesen felesleges felhozni példákat, hogy ki-mikor-mit csinált vagy nem csinált. Mert igen, mi is lelőhettük volna azokat a gépeket, jogunk lett volna hozzá. Az, hogy nem tettük meg, egy dolog.

EgyéPként én is tök örülök, hogy normális hangnemben tudunk erről vitázni :) És eszemben sincs meggyőzni téged vagy bárki mást, csupán közlöm a gondolataimat :) Mégpedig úgy, hogy abszolút nem utálom a ruszkikat, és mint mondtam nem kifejezetten a szívem csücsokjei a törökök.