IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Leon, én megértem az álláspontodat, és tiszteletben is tartom, örülök hogy tudunk erről a témáról vitatkozni egy kicsit.
    Viszont térképet én is tudok neked mutatni, olyat amin meg sem sértette a légteret. Akkor ez megint patthelyzet mert te tudsz mutatni olyat amin megsértette.
    Hangfelvételt is összedobok fél perc alatt, remélem te sem gondolod hogy ezek bizonyítékok.
    Azt már egyébként tényként kezelik hogy 17mp-et volt az orosz gép a légtérben, és Szíria fölött találta el a rakéta.
    Namost ha ez így történt akkor erre nagyon rá kellett készülniük a törököknek.
    Amikor pl. Barcsot bombázták a jugók 91-ben (tévedésből) a magyar légierő csinált valamit? Nem, pedig az durvább helyzet volt. Ide is berepültek többször is előtte mégsem volt belőle incidens. Háborús légtér, előfordul.
    Félre nem értsd,én nem védem őket...sokszor eljátszották ezt a ruszkik, most megjárták. De akkor is azt mondom hogy a gép lelövése túlzás volt. Ez egy teljesen felesleges erőfitogtatás volt pár mp miatt. Az már egy másik dolog hogy nem az első eset volt, és igen, az oroszok is eléggé kiprovokálták. De ez sem indok arra hogy lelőjék a gépet.
    A törökök hányszor sértették meg Görögország légterét? Több ezerszer...csak én érzem ezt a válaszlépést cinikusnak?