IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Látom nem érted :)

Vannak nemzetközi egyezmények de ezek ajánlások, nem pedig kötelező érvényű szabályok. Csak gondolkozz el.
    Valószínű például az, hogy a genfi egyezményben benne van, hogy hát nem lövünk le ejtőernyőn lafogó pilótát. És?
    Mi van ha mégis lelövik? Jön a világrendőrség és elviszi a mit tudom én milyen lázadókat?
    Pilóták biztos jobban értenek hozzá, nálam jobban meg pláne. De nem tartom valószínűnek, hogy közel háborús helyzetben egy felfegyverzett harcigépet különösebben figyelmeztetgetni kellene és hogy ezt bármiféle szabály előírná.
    A török légtér a törököké. Engedély nélkül nincs ott keresnivalója gépnek, különösen nem egy felfegyverzett gépnek és igen is joguk van bármilyen eszközzel a határaikat megvédeni.

Azt meg azért szerintem te sem gondolod komolyan, hogy csak úgy lelőttek egy röpcsit, mert miért ne.
    A törökök NATO tagok és mint ilyen elég szigorú jelentési kötelezettségük van a NATO fel. Ahogyan ezt meg is tették.

Egyébként már fellelhetőek repülési térképek, amin világosan látszik, hogy bizony törökország légterében volt a gép, és hangfelvételek is vannak, amiben felszólítják a ruszkit, hogy haladjon dél felé mert török légtérben van.