IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Én nem így gondolom, no de akkor bátorítanám a többieket is hogy írják mán le szerintük mi volt mert érdekel ki mit gondol.
    Szerintem a török lépés túlzott volt. Sajnos az igazságot sosem fogjuk megtudni, de én úgy gondolom hogy nem volt joguk lelőni a gépet mert fizikailag néhány mp-ig tartózkodott a török légtérben, ráadásul kifelé repült-illetve át egy csücskön- (semmiképp sem percekig, meg 10 percig próbáltak kapcsolatba lépni vele ahogy az interneten több helyen is írják, ez hülyeség. Ráadásul a légtér is vitatott).
    Hangfelvételt meg szerintem bármire lehet gyártani, ez nem bizonyíték.
    Egy gép lelövésének és figyelmeztetésének pontos szabályai vannak (odarepül mellé, billegtetés, figyelmeztet kézjelekkel, elélő stb,. Itt semmi ilyenről nem szólt senki, úgy tűnik rádión rászóltak, nem válaszolt, aztán ment is a rakéta mert kezdte elhagyni a légteret).
    Persze nem védem az oroszokat mert ne cincálják a törökök bajszát, de ez túlzás volt.
    Viszont a törökök ilyen hülyeséget maguktól nem csinálnának szerintem. Az is lehet hogy valaki súgott nekik (nato? amcsik?).
    Ez persze már összeesküvés elmélet, de mint mondtam csak egy dolog biztos: az igazságot nem fogjuk megtudni.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.11.26. 08:28:16