IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    A Viking trilógiát kellene kötelező olvasmánnyá tenni gimnáziumban.
    Hihetetlen amit a felelősségről és az emberi természetről mesél a történet.
    Én mondjuk személy szerint Fekete István könyvein kívűl minden kötelező olvasmányt lecserélnék, az a sok vontatott szar semmi másra sem jó, csak hogy megutáltassa az olvasást minden gyerekkel
    Mondjuk én is megkérdeztem az irodalom tanárom 6.ban mikor elvette tőllem a Boigáncs című Fekete István regényt amit a pad alatt olvastam,hogy hát neki tulajdonképpen örülnie kellene,hogy olvasok hiszen ez az irodalomoktatás lényege nem?
    Ő azt mondta, hogy olvassam inkább a Légy jó mindhalálig című depressziv förmedvényt... Mire én közöltem ,hogy az szar, és adja vissza a könyvemet. Minden év végén 3 táska könyvet adtak vissza a tanáraim amiket év közben elvettek.
    Mondjuk aztán volt egy fizika tanárom később aki az elvett könyvemet óra végén visszaadta, hogy ez olyan jó, hogy nem veszi el de ha befejeztem adjam kölcsön :D