IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Valka78
    Azt nem engedi elmenteni. De ezek ugyanazok a képek, mint amiket a ps 6.0-val szerkesztettem, ez a skálázás nekem teljesen új, azt sem tudtam, hogy van ilyen.

Hmm... Hogy érted, hogy eltérő méretű layerek? Ez úgy néz ki, hogy megjelenik a kép és mellette az 1/4 méretű mása. Az mellett annak az 1/4 méretű mása, majd annak is és így tovább. Ha ráteszek egy új layert az eredeti képre, akkor a kisebbeken nem jelenik meg. És ha a textúrát rárakom a 3D modellre, akkor az új layer csak közelről látszik. Ahogy távolítom az objektumot, az eredeti textúra egyre jobban áttűnik, míg az újból már nem látszik semmi. Ha az első kis képre is rámásolom, akkor távolabbról kezd eltűnni, ha másodikra, akkor még távolabbról és így tovább. De ez így egy agybaj, hogy minden kis képre át kell méretezni és rámásolni amit változtatni akarok.