IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sulyid #84865 Akkor azt már meg sem említem hogy ma meg két 110C7-esre estünk rá, 2-0-ra nyertünk. :)
Én kilőttem a pilótáját annak amelyikre rácsaptam, a másik pedig a parton csapódott a földbe. Az egész végén már csak az volt a vicces hogy elhagytam a szárnyvégemet. Tudjátok a spitek leszerelhető utolsó szárnyszekcióját.... Nem tudom hogyan, de a jobboldalit elhagytam, lehet hogy túl alacsonyan húztam ki felhúzáskor és beleért a vízbe, vagy nem tudom, de elég vicces látvány volt az asszimetrikus szárny, ami szerencsére csak egy kicsit húzott jobbra.
Utána meg G50-nel szálltunk fel, én 1 hurry-t kaptam el, a géppárom 3-at... Robbantó-gyújtó-nyomjelző és páncéltörő-gyújtó-nyomjelző felváltva = 10-20 lövedék / ellenséges gép. Maga a fiat egy műszaki hulladék, de a fegyverzete a legjobb a játékban lévő vadászok közül, ha jön majd a P-40E akkor az fogja majd átvenni ezt a szerepet.