IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Nem kellett igazából megtalálni mert megvan minden adata, elérhetősége, telefonja, szóval nem lépett le. Az igazság az (legalábbis azt mondta és igazából hihető is) hogy nem akart átvágni senkit, csak megcsúszott a sok megrendeléssel, néhányan nem bírtak várni és egyből feljelentették, és a tag aki intézte a garit az Aqua-nál megijedt és visszalépett. Emiatt garit már nem tudott intézni, így nem kellett senkinek az áru, neki el kellett újra adnia azokat, a számláját zárolták, stb, elindult a lavina. néhány vásárlónak már visszafizette a pénzt, de több százezer ft-ről beszélünk (vagy akár millióról is). Sokáig fog tartani az ügy.
    Most ki kell majd várni a bírósági tárgyalást.
    Mondjuk én csak azt nem értem miért vár a tag eddig. Én vettem volna fel kölcsönt és mindenkinek visszafizettem volna már régen minthogy bíróságra járkáljak.
    Mindegy, így jártam. Csak az bosszant hogy már rég lehetne új kártyám de fél év alatt nem tudtam venni ilyen hülyeségek miatt.
    Figyeljetek ha a hardveraprón vásároltok, csak személyes átvétel! ne bízzatok senkiben, akkor sem ha ezer pirosa van!
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.08.26. 08:21:28