IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Évek óta cserélgetem őket, egyszer NV, egyszer AMD... az égvilágon semmi különbség nincs köztük! :) Az egyik ebben szar, a másik abban... az egyik driver itt hibás, a másik ott. A CloD fehér csíkjaitól eltekintve sehol nem találkoztam olyan hibával, ami nem lett kijavítva! :)

105K-ért sok esetben gyakorlatilag hozza egy 980 szintjét 1080p-n. A szimek NV pártiak tézis is csak azért alakult ki, mert akinek gyenge CPU-ja van, azoknál jobban megy az elvileg azonos teljesítményű NV kártya, mivel az NV driverei kevésbé terhelik a CPU-t DX9/11 alatt. Mivel nekem erős CPU-m van, és meg is van húzva, így ebből semmit nem érzek... a BoS alatt is jó 10-15%-l gyorsabb mint a 780 volt, pedig ott aztán még a 4.4GHz-s 4770K sem hajtja ki 100%-ra a 290X-t! :)