IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #84720 De mért nem mész lőtérre? Ha már ehhez van kedved csináld úgy,hogy mindenkinek jó legyen szerintem.És ott nem csak légfegyverrel lövöldözhetsz. Vagy vadászvizsga és máris mehetsz a természetbe rendes fegyverrel.Én mondjuk inkább nézni szeretem az állatokat az erdőkben ,de ha köll nem esik nehezemre elejteni őket.Azaz nem okoz lelki traumát a dolog.
Amúgy meg ,hogy mi van túlszabályozva vagy nem az egy dolog,ez a szabály és kész. Nálunk régóta szigorú a fegyverhasználat ,megvannak ennek a történelmi okai,utána olvashatsz te is mi miért volt van. Amúgy meg a sok csökött hazánkfia ha fegyvert kaphatna könnyedén ,akkor lenne itt baj nem kevés. Ölnék egymást a derék szomszédok amilyen fusztrált egy társaság vagyunk.