IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Valka78
    Nem is tudom... Végül is ha a 7.5 joule miatt nem számít lőfegyvernek, akkor legfeljebb elkobozhatják oszt kész. Íjászkodni is oda járok vagy hat éve, de még eddig senki sem csesztetett. Igaz, az utóbbi két-három évben alig mentem ki párszor.
    Meg az emberek tényleg hülyék. Egy légpuska miatt lehet, hogy könnyebben feljelentenének, pedig az összes íjam összehasonlíthatatlanul veszélyesebb "fegyver".
    Laca kollega! Nemtom miért akarok lövöldözni csak úgy jön... Szerintem az eszközhasználat és a vadászat genetikailag kódolva van az emberben, én csak kiélném a természetes ösztöneimet, egy teljesen ártalmatlan módon. Amúgy meg jellemző, hogy ez is túl van szabályozva, nehogy már jól érezze magát az emberfia. Még a végén megcsap minket a szabadság szele, oszt akkó mi lesz? Nem lehet azt itten kéremszépen... Még egy csökött 7.5 joule-os meggymagköpködővel sem...
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.08.23. 18:54:08