IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka78 #84719 Nem is tudom... Végül is ha a 7.5 joule miatt nem számít lőfegyvernek, akkor legfeljebb elkobozhatják oszt kész. Íjászkodni is oda járok vagy hat éve, de még eddig senki sem csesztetett. Igaz, az utóbbi két-három évben alig mentem ki párszor.
Meg az emberek tényleg hülyék. Egy légpuska miatt lehet, hogy könnyebben feljelentenének, pedig az összes íjam összehasonlíthatatlanul veszélyesebb "fegyver".
Laca kollega
! Nemtom miért akarok lövöldözni
csak úgy jön... Szerintem az eszközhasználat és a vadászat genetikailag kódolva van az emberben, én csak kiélném a természetes ösztöneimet, egy teljesen ártalmatlan módon. Amúgy meg jellemző, hogy ez is túl van szabályozva, nehogy már jól érezze magát az emberfia. Még a végén megcsap minket a szabadság szele, oszt akkó mi lesz? Nem lehet azt itten kéremszépen... Még egy csökött 7.5 joule-os meggymagköpködővel sem...
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.08.23. 18:54:08