IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Hát nem fogsz neki örülni... Konyev kolléga is így járt az Index "Prop.rep.szim" topikjában:

"Az 1946-tal kapcsolatban lenne technikai kérdésem, mivel sikerült gép közelébe jutnom.

Az installt a gép elkezdi, de amikor effektíve a fájlokat kellene másolnia akkor közli hogy a legelső file amit másolnia kellene (Aircraft guilde) nem található meg a Data1.cab fileban. Innentől kezdve a gép jelzi hogy hiba az installációban és vissza áll alap helyzetbe. Érdekelne, hogy esetleg ez azért van, mert előtte az FB+AEP+PF-et a 4.02 es patchig fel kell rakni, (akkor meg miért írták rá hogy komplett csomag?)
    vagy maga az install DVD rossz. A poén meg az, hogy ez a file a Bonus dv-n meg rajta van."

És ezt a megoldást találta:

"Valami lekapott egy sys filet. én is akkor jöttem rá amikor egy teljes nap pihentetés után bekapcsoltam újra de az istennek sem indult el+ az alaplapi beállításokat sem engedte. Így elem kivesz CMOS kisüt bottsorrend megváltosztat '98 rendszerlemez elővesz és format c:"

Remélem, hogy valaki tud ennél jobb megoldást...