91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#8390 A 4.071 egy javitas.. miutan kiadtak a 46-ot, egybol jott a patch :)
De az mar ingyenes.
Amugy ebbe benne a Sturmoviks over manchuria, ami valami add-on lenne :) -
istella #8389 köszi szépen eddig minden rész megvan . Már régóta játszom a4.04 és a 4.05 -ös patch-os szervereken az interneten.Akkor megveszem.Néhány szerver csak4.071-es patch -el enged be akkor az mi?? -
#8388 hiaba keresed, mivel a 4.07 az az 1946. Csak meg tudod venni.. de szerintem megeri, mivel meg lesz MINDEGYIK resz eredetibe, es 7000FT-ert nem draga :) -
istella #8387 Honnan tudok 4.07 patch-et letölteni?Hetek óta keresem,de hiába. -
istella #8386 használd az oldal kormányt felszállásnál alapból x y !!!! -
#8385 Az előfordul offline-ban is, mert a hülye il2 néha az 1. lövéskor akarja betölteni a dolgokat, amik ezzel kapcsolatosak, és akkor megakad. De aztán már nem. Mondjuk nekem volt hogy me262-vel föledérés előtti pillanatban így megakadt... amikor újra ment, már csak 2 futómű volt meg szárnyon csúszás :) -
Lacusch69 #8384 Tipikus "lag". Sajnos ez minden online játékban előfordulhat, kisebb-nagyobb mértékben. -
#8383 az viszont lehet:) bar azt utalom, amikor kozel van a cel, es mar beceloztam, loni akarok, es megakad. 3-4mp mulva ujra megy, akkor meg mar fenyevekre van tolem...rosszabb esetben leestem :( -
Lacusch69 #8382 Nem a tieddel van baj, hanem a szerverével. Elég, ha egy brazil vagy thaiföldi belép a szerverre, összezavar mindent... -
#8381 AMD Athlon XP 2400+ a proci. nah mindegy, azert nem jatszhatatlan igy sem..:) -
#8380 Nem tudjátok, hogyan lehet az 1946 single részéhez hozzáférni nem eredeti verzióval, vagy, hogy létezik-e demoja a játéknak (wide monitor miatt, mert ha nem támogatja, akkor nem venném meg lutrira)
köszi -
#8379 Nekem addig volt ilyen gondom, míg celeron proci volt a gépben. Offline tökéletesen futott, még sok gépes bevetések közepette is. Online viszont nagyon akadozott. Sikerült a processzort lecserélnem és azóta -egy két kisebb akadás kivételével - szépen fut a játék online is. Jah azt elfeledtem, hogy Ati 9600XT volt as gépben, mind a két processzor esetében.
-
#8378 Hat lehet, bar nem nagyon hiszem.. chello classic azthiszem 2.5 mbit/s
Gyenge hozza a gepem. ez van :) -
Lacusch69 #8377 Első megközelítésben arra gondolok, hogy a netkapcsolat lagol. -
cater #8376 Sziasztok!
Egy olyan gondom van hogy a carrier módban ussr oldalon egy Bl-1 -sel kell repülni.Namármost az első két küldetést sikerült megcsinálni(az elsőben csak le kell szállni vele nafta nélkül, a másodikban föl kell szállni megtenni egy kört majd leszállni - nem nagy kunszt)viszont a 3. küldetésben a gépnek kerekek helyett sítalpai vannak és a motort sem lehet beindítani sehogy.Hogy a fészkes p*csába kell ezzel fölszállni?
Ha valakinek sikerült és emlékszik rá légyszives írja már le, köszi! -
#8375 a legcsavar forgatonyomateka miatt azthiszem..
Amugy multiba mi lassitja be ennyire? mert ha singlet jatszok, es tele rakom AI-val, meg akkor is megy rendesen, multiba meg akad ha mar 5-en vagyunk.. -
#8374 Ez tök normális dolog propelleres gépeknél... -
#8373 IMP99 köszi a segítséget
-
#8372 Ezt csak nálam csinálja vagy nálatok is?!
-
imp99 #8371 használd a függőleges vezérsíkot -
#8370 Hogy kell felszálni mert nekem mindíg húz egy irányba, és ha letérek a kifutó pályáról törik a gépem!!:D :( -
#8369 AZ FB-t meg GF2 GTS-el toltam:) Az AEP-re volt meg a 9500 radeon es csak egy fél éve cseréltem 6600GT-re. MIndennel lehetet jatszani es persze 512 ramom volt az uj gép megerkezeseig csak. Persze neha multiban akadt:) -
imp99 #8368 jaja a régi geforce 2 -mön is már il2-tem és jól ment rajta de pf már nagyon szar volt -
#8367 Nem, 20-ad magammal 1024-ben mediumon-highon :) -
#8366 hogyan?! egymagad repkedve 640x480-ban minden low-on? -
#8365 Nekem még 384 mega sdrammal jól futott, a PF-ig... -
#8364 Akkor lehet inkabb a RAM keves.Nah mind1 egyelore megfelel igy is, azert medium/low + 2xAA-val is jatszhato :) -
#8363 Csak egy tanács, meg személyes tapasztalat. Egyszer vettem újonnan monitort, persze az hibás volt, két hét lóti-futi után cserélték. A 2 használttal meg semmi gondom nem volt, és az egyiket fél év után fillérre uannyiért tudtam eladni, mint amennyiért vettem. Szóval én tuti nem veszek monitort újonnan. Olyan embertől kell venni, aki valami számtechboltban, vagy elektroworld, MM... ilyenekben dolgozik, és folyton a csúcsmodell van az asztalán otthon, és mindenhol hirdetéseket ad fel, állandóan csencsel, mert ezek az emberek a munkahelyükön kiválasztják a legjobb darabokat, nyomott áron megveszik maguknak, aztán pár hónap után eladják (gyakran drágábban, mint amennyiért ők maguk vették, de nekünk ez mindig sokkal olcsóbb, mint a bolti), mert kijött valami új. Szerencsére találtam ilyen embereket, amikor kellett, amúgy a PH tele van velük. -
#8362 Ha olcsón adnák terjedne az is:) -
#8361 Nem tudom..utolso nVidia kartya amihez kozom volt es igy tudok rola velemenyt alkotni az a Gef4 Ti4600....azon emlekszem jol elfutott az Il2 1 Giga rammal....azota ATI kartyaim vannak... -
#8360 Hat az lenyegtelen szinte mindig, hogy mi van a dobozra irva.
PFfel nekem mar 1100-1200 mega ram volt foglalva a rendszerrel egyutt. (az 1256bol).
Videokartya is elegge karcsu. Nekem 6600GT volt az ami szepen vitte.
-
#8359 En a fizikai gyorsito kartyara irtam, hogy nem fog elterjedni :D
-
#8358 aha ok.. csak mert a dvd hatlapjan 512 van irva..
vid kartya nem gyenge hozza? -
#8357 Mar anno FB megjelenes tajekan is 1GB-ot emlegettek mint ami minimum szukseges ahhoz hogy minden jol fusson....es az ugye volt vagy 3-4 eve.. -
#8356 Hali!
latom hogy eleg hardver-be ment at a tema.
lenne egy kerdesem, igaz ne monitorrol :)
mennyi RAM kellene, hogy szepen fusson, es nem minimumon? neekm most 512MB van. Ez nem keves hozza? mert ha mediumra veszek mindent, singleben megy akadas nelkul, multiba viszont akad rendesen.
GeForce FX 5600XT-m van.
-
#8355 "...nem kell félni, csak jól megnézni!"
Miez vazze valami bovlibolt szlogenje?!
...monitort soha hasznaltan...en legalabbis...inkabb adok erte 300 ezret de legyen nekem 3 ev gar meg szerviz meg tokomtudja mi, jah meg pixelgarancia...6 eve is Viewsonic puver volt ezutan is nagyon valoszinu az lesz ha veszek... -
#8354 Használtan vedd, úgy sokkal olcsóbb, én is úgy vettem, és tökéletes, nem kell félni, csak jól megnézni. -
#8353 -
#8352 Félreolvastam:)
-
#8351 Ha tényleg mindegy, akkor vegyük meg közösbe a 2 monitort, te kapot a Yakumo-t, én meg az Eizo-t:)