IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • hqx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A garancia az régen nem volt jó náluk, de most nem tudom. De ahogy olvasom nem sokat változott a helyzet.
    #84633: Nincs semmilyen bolthűség, csak próbálom kerülni a szar boltokat.:)
    #84634: Ezt nem tapasztaltam, pont az ellenkezőjét.:) Végül is mindegy, ott kell vásárolni, ahol jó az embernek!:)
    #84635: Nem is azért írtam, hogy bárki ott vásároljon, csak érdekesség szempontjából, hogy pl nekem ott minden jól zajlott, de az iponnál nem.
    #84638: Én azokat kerülöm.:) Szerintem egy e-mail és/vagy telefon a bolt felé, és ha később kiderül, hogy hazudtak, akkor gondolom érthető a válasz!?:)
    Egyébként régen azért választotta az ember az Ipont, mert olcsóbb volt akkoriban majdnem minden boltnál.

#84643: Ezután pénzt fogunk kérni!:D Csináljuk nekik itt a reklámot!:D A negatív reklám is reklám, hogy rohadjanak meg!:D

Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.08.18. 02:20:04