IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #84635 Elég egyértelműek a jogaim, ha engem szivatni próbál bármelyik ilyen cég, az kemény fába vágja a fejszéjét! :) Mint említettem, sok esetben nem a bolton múlik, hanem a nagykeren... Az pedig sok esetben ugyanaz, akárhol vásárolsz. :) Biztos jó az Aqua, de nekem nem esik útba, kiszállítás meg nem pálya... Egyébként érdekes, nekem meg az IPON-l nem volt soha gondom, pedig volt jópár garanciális ügyem! ;)
@Palladin: A bolt hűség szerintem nem fura... Amennyit vásároltam már náluk, van renomém, másképpen állnak hozzám. Arról nem is beszélve, hogy nincs annál kellemetlenebb, amikor a sarki bolt beadja a kulcsot, aztán kezdődhet a levelezés, szarakodás, ha valami gond van. A DigitalTrend egyik napról a másikra bezárt, pedig az sem volt kis cég.