IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    Én voltam, csak a kínaiakkal :D
    Megjegyezném én már másodszor költöztem külföldre de én nem a megélhetés miatt.
    Tapasztalataim szerint pusztán csak azért "jobb" az élet mert itt nem legalizálták a korrupciót mint otthon.
    Mert ugye mikor kezdett rosszabul menni az országnak akkor az emberek elkezdtek ügyeskedni meg csalni lopni.
    Ha ezt akkor nem engedték volna, akkor a lakkosság egy idő után fellázadt volna az alacsony életkörülmények miatt.
    De mivel lehetett ügyeskedni, ezért mindenki ellavírozott okosban, meg fusiban ezzel kiegészítve a kis bevételét.
    Ez teszi otthon tönkre az országot, nincs olyan terület ami ne lenne a végletekig korrumpálódva.
    Sajnos mivel az utóbbi 50 évben ez ment az emberek egyszerűen megszokták hogy a korrupció legális és ezért nem állnak ki ellene.
    Ez a nyugati országokban nem így van, itt ha az életszinvonalat bármilyen formában csökkentené a kormány valamilyen intézkedéssel azonnal rájuk gyújtanák a parlamentet.
    Otthon meg szép lassan eltűnik a polgári réteg, csak nagyon szegények vagy nagyon gazdagok lesznek, mint ukrajnában pár éve.