IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Érdekes módon azt kell, hogy mondjam, Magyarországban még sokkal több az önvédelmi reflex, mint nyugati országokban. Ugyan már a mi agyunk is keményen meg van dolgozva, de fele annyi behatástól is azonnal ébredeznek az emberek, hiába a ballib. sajtó és kiabálás. Az is igaz, hogy mi csak 20 év óta kapjuk a liberális szart. Szó se róla 50 évig más jellegű mocsokkal tömtek minket, de ez most más.
    Közben gondolkodtam mit is védek ennyire, mikor egy csomó dolgot utálok a mai modern "európai" gondolkodásban. Arra jutottam, hogy azt a képességet amivel nagyapáink egy porrá rombolt európát felépítettek pár év alatt (45 után), és azt a fajta erkölcsiséget amit még-ha jól figyelek-léptem nyomon megtalálok (főleg vidéken) rokonoknál. Na azt a képességet és világfelfogást. És túl minden (ál)humánumon. Azt mondom a fiamnak, hogy tartsa tiszteletben a hajléktalant is mint embert és ne merjen tiszteletlenül viselkedni vele-amíg normális ember módjára viselkedik. De!! Soha nem maradjon egyedül ilyen személlyel és nagyon nyissa ki a szemét, mert páran közülük, már rég nem emberi lényként gondolnak magukra-és bármire, szó szerint bármire képesek-persze nem így mondtam neki amíg kicsi volt, de értette mire gondolok. Csak ugye nem tudni melyik melyik, mert nincs ráírva. Na így van ez a bevándorlókkal is. Sokan vannak, és egy részük bármire képes lenne. És én nem vagyok Jézus, hogy mindenkit elfogadjak olyannak amilyen és , hogy azért tombol, meg gyilkol mert így szocializálodott...leszarom!!! Főleg, hogy akár a gyerekeim, unokáim élete is lehet a tét. Mert 50 éven belül az a tét.