IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Nincs köztes megoldás.
    Egy csak egy megoldás lenne a probléma kezelésére,de azt senki sem meri, akarja

felvállalni.Háború,azaz erővel "rendet " tenni azokban az országokban ahonnan

jönnek ezek az emberek. De maga a háború így is elkerülhetetlen lesz ,csak nem

mindegy számunkra ,hogy hol fog lefolyni.
    És még egyszer. Nincs humánus megoldás sajnos.
    Ezek a menekültek nem passzióból vágnak neki az ismeretlennek ,sokszor a pici

gyerekükkel a karjukon,hanem mert már nincs veszteni valójuk. És nem érdekli már

őket sem veszély sem kerítés sem semmi.
    Én tudom milyen az amikor emberek minden veszélyt vállalva nekiindulnak ,nem

érdekli már őket akkor semmi,ha meghalnak az sem. Láttam annó ilyen embereket

nem keveset ,elhihetitek nekem.
    Persze nem azt mondom,hogy ide kell engedni őket.Közel sem.Ha csak egy két ,vagy

pár tucat eltérő vallású,kúltúrájú család lenne az nem probléma,hisz

asszimilálódnak ,de tömegben már nem fognak ez egyértelmű.
    Ráadásul ezek az emberek ,nem csak ,hogy kúltúrálisan mások,de hasztalanok egy

fejlett európai országban ,hisz sem tudásuk sem semmi olyan értékük nincs ami

hasznos lehetne egy egy befogadó országnak.Csak terhet jelentenek.
    És persze ha már jó sokan vannak akkor bizony elkezdődik a fosztogatás,a sok

kiéhezett fiatal férfi bizony nekiesik az asszonynépnek ,összepiszkítják a

környezetüket (mást nem is nagyon tudnak,lévén az emberi szükséglet az már csak

ilyen) ,így egy egy társadalomnak bizony védekezni kell ellenük ,és fognak is csak

idő kérdése. Addig van szerencsélyük a bevándórló tömegeknek amíg csak a

rendőri ,katonai szervekkel kerülnek kapcsolatba,de ha majd az európai népesség

fog vadászni rályuk ,akkor elkezdődik az a bizonyos háború mint fentebb

említettem.Mert akkor majd ők is védik magukat ha tehetik.A Franciáknál már

lassan el is jön ez az idő,de nem csak ott.
    És a kör bezárult.
    És most már azt is kár boncolgatni ki miatt is lett mindez így ,ez már történelem

sajnos, a folyamat megállíthatatlan.
    Történelmi pillanat tanui lehetünk kollegák,egy új világégés van kialakulóban a

szemünk előtt,bár azt hittem az én életemben ilyen nem fog bekövetkezni.

És ,hogy mennyire is mindegy nekik ,itt tisztán látható.
    https://www.youtube.com/watch?v=Dsd7Yxb1lik