91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka78 #84338 Bonyolultabb lett? Inkább a fejére állt. Ez az egész valahogy annyira ellentmond a józan észnek, hogy valami "huncutság" lesz a dolog mögött. Csak nekünk sajna soha nem fogják elmondani a "miért"-eket. Meg azt sem, hogy kik kavarnak. Jó "magyar" szokás szerint majd mindenki néz ki a fejéből; majd valaki úgyis csinál valamit. Igen, azt hogy majd jól elszedik azt a maradék kis valaminket ami maradt, aztán mehetünk isten hírével nagy duzzogva, hogy milyen szerencsétlen ez a magyar sors. -
pontijonny #84337 Nincs köztes megoldás.
Egy csak egy megoldás lenne a probléma kezelésére,de azt senki sem meri, akarja
felvállalni.Háború,azaz erővel "rendet " tenni azokban az országokban ahonnan
jönnek ezek az emberek. De maga a háború így is elkerülhetetlen lesz ,csak nem
mindegy számunkra ,hogy hol fog lefolyni.
És még egyszer. Nincs humánus megoldás sajnos.
Ezek a menekültek nem passzióból vágnak neki az ismeretlennek ,sokszor a pici
gyerekükkel a karjukon,hanem mert már nincs veszteni valójuk. És nem érdekli már
őket sem veszély sem kerítés sem semmi.
Én tudom milyen az amikor emberek minden veszélyt vállalva nekiindulnak ,nem
érdekli már őket akkor semmi,ha meghalnak az sem. Láttam annó ilyen embereket
nem keveset ,elhihetitek nekem.
Persze nem azt mondom,hogy ide kell engedni őket.Közel sem.Ha csak egy két ,vagy
pár tucat eltérő vallású,kúltúrájú család lenne az nem probléma,hisz
asszimilálódnak ,de tömegben már nem fognak ez egyértelmű.
Ráadásul ezek az emberek ,nem csak ,hogy kúltúrálisan mások,de hasztalanok egy
fejlett európai országban ,hisz sem tudásuk sem semmi olyan értékük nincs ami
hasznos lehetne egy egy befogadó országnak.Csak terhet jelentenek.
És persze ha már jó sokan vannak akkor bizony elkezdődik a fosztogatás,a sok
kiéhezett fiatal férfi bizony nekiesik az asszonynépnek ,összepiszkítják a
környezetüket (mást nem is nagyon tudnak,lévén az emberi szükséglet az már csak
ilyen) ,így egy egy társadalomnak bizony védekezni kell ellenük ,és fognak is csak
idő kérdése. Addig van szerencsélyük a bevándórló tömegeknek amíg csak a
rendőri ,katonai szervekkel kerülnek kapcsolatba,de ha majd az európai népesség
fog vadászni rályuk ,akkor elkezdődik az a bizonyos háború mint fentebb
említettem.Mert akkor majd ők is védik magukat ha tehetik.A Franciáknál már
lassan el is jön ez az idő,de nem csak ott.
És a kör bezárult.
És most már azt is kár boncolgatni ki miatt is lett mindez így ,ez már történelem
sajnos, a folyamat megállíthatatlan.
Történelmi pillanat tanui lehetünk kollegák,egy új világégés van kialakulóban a
szemünk előtt,bár azt hittem az én életemben ilyen nem fog bekövetkezni.
És ,hogy mennyire is mindegy nekik ,itt tisztán látható.
https://www.youtube.com/watch?v=Dsd7Yxb1lik -
Egyébként igen ez a bosszantó a dologban, hogy a legtöbb bevándorló nem ide akar jönni,de mivel mi vagyunk a határon ezért nekünk "kötelességünk" megállitani öket és ellátni, sőt más országból is ide toloncolják vissza öket.
Az az EU-s ország ahova nem mennek vagy csak a töredéke jut el,meg röhög a markában és köszöni jól megvan.
Mert nem hallottam semmi hirt arról , hogy az EU vagy más támogatná az országot , hogy ugymond eltartjuk a bevándorlókat akik az ő országába ment volna.
Az is egy bicskanyitogató dolog, hogy egy bevándorlót alanyi jogon megilletnek a gyogykezelések, ingyen fogászat és akár kemo kezelés is, addig egy tisztes államporgálnak sulyos pénzeket kell fizetni vagy hosszú hónapokat várni rá.
A napi ellátás összege is messze meghaladja egy dolgos állampolgár napi keresetét vagy segélyét, akkor hol van itt igazságos rendszer? -
Lacusch69 #84335 Nyírbátor valami különösen jó hely lehet ezek szerint, mert már 25-30 éve is "Gladiátorképzőnek" hívták a HÖR laktanyát...
Egyébként meg minden európai ország fogadjon be x% bevándorlót a régi gyarmatairól, országelhagyási tilalommal.
Mi járnánk a legjobban a Ferenc József-föld okán...
Illetve volt még valami icipici kínai gyarmatunk is, de annyi kínai úgyis van itt, amennyi a kvóta lenne. -
lala42 #84334 Vajon mikor lesznek az első tömeges fosztogatások? Már vannak, csak a sajtó nem veri nagydobra. Szabolcsban élek és tudom,hogy mi folyik azokban a táborokban, ill a környező településeken. Pl. Nyírbátor, ismerőseim pl. Debrecen, és sorolhatnám. -
Afrikában kéne táborokat létesíteni,az ottani biztonságosabb országokban elhelyeztetni a nagy részüket,a Földközi-tengerre meg szigorú blokád kéne ezzel egyidejűleg. Így is fizet Európa,de ha oda fizetne legalább a kontinensükön maradnának. Még a végén az európai őslakosok lesznek menekültek,mehetünk majd az usa-ba/Dél Amerikába fehér négereknek...
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.06.17. 07:22:44 -
Hihetetlen. Egyáltalán milyen jogon várja ezt el? Elmegy egy másik országba azért, hogy fedél legyen a feje fölött, meg etessék ingyen és még kevesli. Szabadon ki-be mászkálnak a táborokból ráadásul. Vajon mikor lesznek az első tömeges fosztogatások? -
sakkay #84331 Így ok. Tehát soha nem volt másként, csak sokkal bonyolultabb lett a rendszer. Mondjuk elnézve a lenti vidiket nem is érdekel, ha 100-ból egy tényleg igaz ember. Mert a többi 99 őt is-de ami nagyobb baj a saját gyerekeinket is le fogja darálni 30 év múlva. Ez nagyon egyszerű matek. -
lala42 #84330 Az ősközösség idézőjelbe téve. Elfelejtettem. Amióta az ember ember. -
sakkay #84329 Nagyon nem értek egyet. Szerinted amikor az ősközösség korában egy másik
közösség tagja odament a tiedhez és az általatok levadászott állatból kikanyarított egy darabot-nem lett agyonütve????ezt nem gondolod komolyan ugye?
-
lala42 #84328 Na benézek ATAG-ra
-
lala42 #84327 USA -
Solt #84326 Valamelyik nap nyilatkozott egy menekült... azt mondta fel van háborodva, hogy az osztrák kormánytól csak annyi telik, hogy sátrakban tartja őket... ők nem ezt várták. Nem tudom mi lesz ebből, de jelenleg nem túl rózsás a helyzet. No persze az is érdekelne, hogy megint kik kavarják a szart a háttérben. -
lala42 #84325 Én azt hiszem,hogy nem kicsi a baj. (az emberek fejében) Véleményem szerint ez a sárgolyó, se nem Európáé, se nem Amerikáé, se nem másé. Henm mindenkié. Ott lett elbaszva, hogy területeken leülve kijelentettük,hogy ez a miénk. Minden csoport. Oda senki nem teheti be a lábát. (un. ősközösség felbomlása) Majd kitaláltuk a vallást. Csak az "én Istenem." Másé mind pusztuljon. Iriggyé váltunk. Ha az enyém megdöglött, akkor a tied is puszuljon. Később rájöttünk, hogy ahol mi vagyunk, ott nincs az ami máshol van. (olaj, arany,föld, stb.) Nosza vegyük el. Nem meg, hanem el. Akitől elvettük, az gyengébb, másabb volt. Már eljutottunk odáig, hogy nem is kellett de nem hagytuk, mert csak. És jött a kereszténység. Nos a legnagyobb átbaszása és arculcsapása a világnak. Csak egy isten van. Nosza irtsuk ki a pogányokat. Válaszolt rá az iszlám. Nem igaz? Gyarmatositottunk más földrészeket, bevezettük újra a rabszolgaságot. És még sorolhatnám. Létrehoztunk egy olyan világot, amit fogyasztói társadalomnak nevezünk, de kizártuk belőle a Föld lakosainak közel 70 %-át.
Nos ez most kezd visszaütni.
©Lacusch69
De a probléma még mindig adott. Jönnek. Ez bizony előbb-utóbb háboruhoz vezet.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.06.16. 21:21:31 -
Lacusch69 #84324 Lehet, hogy a nevek és az időpont nem stimmel, de úgy rémlik, hogy a '80-as években a Rába "sozialistische Hilfe"-ként traktorokat küldött Mozambikba (vagy Namíbiába?, végülis tökmindegy...).
Aztán jött a felháborodás, hogy miért traktor, miért nem kaja...
Egyébként meg: "Európa az európaiaké!" Aktualizált Monroe-elv (nekik lehetett???), és szerintem itt lenne a kutya lényege elásva.
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.06.16. 21:04:03 -
Ezek nem menekültek, hanem egy bűnöző horda. Nem is akarnak integrálódni.
Európa meg a liberálisok acsarkodása közben bal*aszkodik.
-
artivizsla #84322 Egyes vélemények szerint nem is annyira spontán ez a fene nagy menekültáradat, mert honnan is jönnek jelentős mennyiségben ? Hát abból a térségből, ahol épp elég nagy a felfordulás, tehát Líbia, Szíria, Irak... Éhes emberek mindig is voltak, eddig miért nem jöttek ilyen létszámban ? Olyannak tűnik, mint ha tényleg egy újkori népvándorlás történne, ráadásul pont ebből a térségből indultak ki a korábbi népvándorlások is és ugye bár minden népvándorlás arról szól, hogy a vándorlás során egymást "tolják" arrébb a népek, csak hát Európának nem nagyon lesz hová hátrálnia. -
sakkay #84321 Sajnos igaz. -
lala42 #84320 Valamikor a '80-as évek vége felé, vagy a '90-es évek elején volt egy film. A címére nem emlékszem, csak a lényeg az volt, hogy Afrikából elidul néhány ember valami éhségmenet címén. Lassan csatlakozni kezdenek hozzájuk néhányan, majd amikor már a Földközi-tenger partján vannak, több millió a létszám. Európa rettegve várja a menekülthullámot. Felfegyverkezve, falat építve, katonasággal feltöltve a déli partokat. Pedig ezek az emberek csak enni akarnak. Nos vagy jós volt a rendező, vagy már akkor látta az afrikai szegénység kimenetelét. Mindez köszönhető szvsz. annak, hogy a világ elkezdte azt a humanitárius akciókat, ami (egyik, talán a legfőbb ok) ide vezetett. Adtuk az élelmiszer segélyeket. Országok kezdtek el szinte versenyezni, hogy ki tud több gabonát, tápszert stb. küldeni. Valszeg. megnyogodott a lelkiismeretük, hogy adtak. Olyan területeket láttunk-láttak el, szerte a világon, ahol azelőtt nem volt ismeretes az éhinség. Pl. Etiópia. A föld egyik legjobb termőterületei vannak azon a területen. Egyben az egyik leinkább éhinség által sújtott terület. Miért is? Az ott élők elfelejtették a munkát. Hisz jön a segélyszállyítmány. Akkor minek is termelni? Tudom gonoszul hangzik, de ez van. A nagy keresztény mentalitás közben -megnyogodott a lelkiismeretük, hogy adtak- elfelejtették, hogy ne halat, hanem hálót adjanak. De ez így könyebb volt. Nos ez lett a vége. Jönnek a Kánaánba. Csakhogy a baj az,hogy se nem szakképzet, se nem európai értelemben vett kultúrál, és se nem beilleszkedni akaró személyek özönlenek. A filmen látszik,hogy az un. menekültek 99 %-a férfi. Menekülnek az éhinség, a háborus veszély elől. Rendben. Elhiszem. Csakhogy kissé egoista a csoport. A nők, gyerekek,öregek azok otthon maradtak. Ők éhen halhatnak, lelőhetik őket, kínozhatják az ellenséges népcsoportok. -
Solt #84319 -
sakkay #84318 Baxki az eleje olyan, min a Z war!!!
Aki ezt normálisnak tartja, az nem normális.. -
Köszi!
-
artivizsla #84316 Talán, már csak az igazán nagy IL2 Sturmovik fanok bíztak benne, de mégis megjelent a 4.13-as patch a játékhoz.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.06.15. 17:51:40 -
Igen az Indexen olvastam én is azt a cikket is
Szomorú hogy ekkora baj van a fejekben hogy ennyi lóvét nem szégyeltek a gépek bérlésére elkölteni. Fenntartani a rendsztert meg már nincs miből -
egyetértek vele az utolsó szóig. Voltam én is szerződéses katona, nagyjából belelátok hogy mi folyik a honvédségen belül.
Mellesleg van egy mai cikk az indexen hogy a gripen pilóták harmada elmenne fapados pilótának (jó tudom index, de akkor is, azért van benne valami)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.06.15. 15:38:40 -
OFF
Érdekelne mi a közösség véleménye az alábbi cikkről!
Link -
Solt #84312 Így már érthető... :)
Hát igen, DX11 plusz a több állítási lehetőség. -
sulyid #84311 Hát ha egyetemre készül az ember. :)
És ha konkrétan kur** messzi lévő egyetemre akkor még fontosabb. :D
Az FPS számot sima egyedül repülésnél sikerült 25-35 közé sűríteni, 1v2-es csatában 19-30... Clodnál ez a két intervallum 40-60 és 24-40... -
Solt #84310 És ennyire fontos a hordozhatóság? :) -
sulyid #84309 Köszönöm, megpróbálom beállítani akkor valami működőképesre.
A laptop pedig nem igazán gamelésre kell, csak arra használom míg nincs jobb dolgom. :)
Alapból úgy lett megvásárolva hogy az AutoCAD és az Inventor fusson rajta rendesen + gyors legyen. Majd jelzem ha lesz valami siker az FPS szám növelésében. -
Solt #84308 A CloD azért fut jobban, mert DX11-s, a RoF pedig azért, mert egyrészről nem ad olyan látványt mint a BoS, másrészt jobban paraméterezhető. A legalacsonyabb beállítás választása nem biztos, hogy jó döntés, mert lehet, hogy túl sok számítás kerül át a CPU-ra. Én azt javaslom, hogy állítsd be balanced-re, vedd le az élsimítást, és közben monitorozd a GPU és a CPU kihasználtságot, illetve az FPS számot.
A BoS a DX9 miatt nagyon CPU limites, a két magos i3 pedig nem az a CPU szörny, amire ezeknek a játékoknak szüksége van. Én nem vagyok benne biztos, hogy ezekhez a játékokhoz egy laptop jó választás. -
sulyid #84307 Clod beállításaim:
Ezzel megy a játék 12-16 gépes légiharcok esetén szaggatás nélkül. Akkor szokott enyhe fps esés lenni ha bombázókat támadunk (olyanokat amiknek sok géppuskája van), de akkor is elviselhető és csak pillanatnyi szokott lenni.
ROF beállításaim:
Ez is szaggatás nélkül fut... -
sulyid #84306 Asus x555lb: core i3, 4gb ram, gt 940m.
Egy hónapos és telepítés után direkt ment egy rendrakás is, töredezettség mentesítés minden...
Utoljára szerkesztette: sulyid, 2015.06.15. 09:36:36 -
mehetel10b #84305 üdv
milyen géped van? -
sakkay #84304 Én annak idején (saját magamtól)fizető béta teszter
voltam. Nem volt gond, de legalábbis futott úgy mint a rise of...lehet nálad van a gond. A ROF full grafikán futott?
-
sulyid #84303 Asus x555lb: core i3, 4gb ram, gt 940m. -
Solt #84302 Milyen géped van? -
Köszi átböngészem. :)
Közben rájöttem, hogy a hátsó kereket elfordítja majdnem 90°-os szögben ezért fordulok én annyira... Néha sikerül felszállnom így is... az erdőn keresztül... :D -
sulyid #84300 Hát akkor ez kidobott pénz volt most tőlem... Majd talán ha újítok egy új gépet (pár év múlva) játszok vele. Addig CLOD + ROF... -
A grafikai része a BoS-nak nem állítható olyan szabadon mint az átlag játékok, az options-ban van low-med-high beállítás, azok közül tudsz csak választani.