91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sulyid #84246 A reggeli kávéhoz is vettem egy kis kelléket. :)
-
sulyid #84245 Nem, egy egyszerű "hütőmágnest" (vagy használom aminek akarom, ha kisebb lenne akkor kulcstartónak használnám), a kép azért ilyen, mert a vörös laptop tetején fotóztam hogy rendesen látszódjon hogy mit is ábrázol. :) -
#84244 Kocsit a matricához? -
sulyid #84243 Vajon mit vettem sétarepülés után? :)
-
sakkay #84242 -
#84241 Köszi, megnézem. -
sakkay #84240 Küldtem privátot. Ez publikus-már ami a benne lévő infókat illeti. A Falusis részeket tekerd át! -
Lacusch69 #84239 Ha már sorozat, és valaki nem látta volna:
LINK.
(Angolul: Generation war) -
#84238 Black Sails sorozat (imdb). Nagyon jó, csöcsök és kalózok :) A 2. évad nemrég ért véget, angolul már tölthető. -
Fürtös #84237 Tom ez melyik filmből van?
-
#84236 Klasszikus
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.06.01. 23:17:12 -
#84235 Hang nélkül néztem a videot,de kerekedett a szemem mikor a tündérhez tette a csillagot grafikánál, gondoltam az nyomot sokat, hogy abban volt pilóta láb meg kéz.
Meg nem egy HerrLacAI célzás terén a csávó :) -
77pxdumbo #84234 Grafikához kicsit vaksi a csávó. A két kockpit azért nem egy kategória -
#84233 Érdekes látni, hogy az első videóhoz képest hogy megváltozik a véleménye, amint elkezd kicsit játszani a cloddal :) -
#84232 CloD VS War Thunder
:)
A második videóban elkapja a kollégát a gépszíj... -
sakkay #84231 Nem -
sakkay #84230 Srácok ha letörlöm a firefoxot, nem veszítem el a könyvjelzőimet ugye? -
#84229 Igen,de csak tegnap :) -
#84228 Aha látom, jól szól, de azt olvastad ugye, hogy ez nem sound mod, hanem csak utólag keverte a filmre a srác. -
#84227 Tom, itt a videó amiről beszéltem:LINK -
Road93 #84226 Engem lehet érdekelne ez a házi dogfight, de nekem is csak jövő héten kedd után lenne jó. -
Lebowski #84225 Köszönöm :) -
#84224 Én is jönnék, de csak jövő héten valamelyik nap. -
rabbiddgog #84223 .TOSHIBA Bluetooth Stack
bloesoleil-hez ami megy win 7 64bit-en nem találtam virágboltit
viszont ez a toshiba működik szépen -
artivizsla #84222 Kávé mellé.
Cocpit.
-
Lebowski #84221 Üdv, milyen bluetooth progit használsz? -
#84220 Üdv Urak!
Ha esetleg lenne kedvetek, csinálhatnánk egy kis házi, össznépi "ereszdelahajam" dogfight-ot, ma vagy holnap Clod alatt.
Jó lenne, ha minél többen lennénk, csinálnánk két csapatot oszt mehet a hirig (3v3;4v4).
Kérlek titeket jelezzetek itt a fórumon, hogy jönnétek-e.
Akik eddig lesznek: Savi, Safi, Kobold és jómagam.
Thx
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2015.05.30. 20:27:47 -
rabbiddgog #84219 én wiimote-al használom, és 1 leddel,
3 leddel is próbáltam de rájöttem mire beállítom normálisan a freetrackot megőszülök
így a zoomot, joystick gombjára tettem, a másik gombra meg a wide view-ot, és így elég nekem, olyan mintha egérrel nézelődnék, ha zoom kell, akkor meg megnyomom a joy-on a gombot.
A sapkán van maga az áramkör, 1 db 3v-os gombelem, 1 ellenállás, meg a led, meg egy mikro tolókapcsoló, az egész kb elférne egy 50 ft-os pénzérmén, súlya meg kb. semmi, nem is érzem hogy a sapkán van valami.
A led elég kis fogyasztású, a wiimote meg újratölthető ceruzaakksiról megy, használat függő meddig bírja, de nekem elég úgy 3 hétig.
kb ennyi, 100 fps-sel megy a nézelődés nem akad, folyamatos.
annyi hogy a freetracknál a threshold csúszkán kell állítani és kész
üdv
aki win7-en hibüzenetet talál a freetrack-nál, az azért van, mert a a control panel-ikon méret(DPI) nem 100%-ra van állítva, hanem 125%-re, vissza kell rakni 100%-ra, újraindítani párszor a sz.gépet és jó lesz
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.05.29. 23:36:45 -
LV 426 #84218 És hogy néz ki összerakva?
Az én ledjeim csak 34 fokosak, de úgy tűnik elég neki.
Egy 1000 éves kölcsönpákával forrasztottam, ami hangosabban búgott mint amilyen meleg volt, amit linkeltél azzal még most is küszködnék.
http://www.hestore.hu/prod_10026487.html
Viszont a PS3 kamerából az infra szűrőt kiszedni extra szívás volt. -
rabbiddgog #84217 én lednek ilyet használok,120 fokos látószögű,meg 30 ft...
led
hátránya hogy smd-s, de meg lehet forrasztani azért ezt is
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.05.29. 00:38:18 -
rabbiddgog #84216 p51-ben nem volt turbó -
van még több videoja is -
sulyid #84214 Nézelődtem a típus fejlődése kapcsán, a P-40D-nél még megeshetett hogy csak 4 db 50-es volt, de a P-40E-nél pont a tűzerő növelése volt az egyik dolog ami miatt a típusjelölés változott. Elméletileg minden P-40E 6 db 50-essel készült, de a képen még mindig csak 4-nek van helye.... -
#84213 Ja igen,a TF P-40-est néztem csak. Lehet,hogy a korai P-40D-knek csak 4 géppuskájuk volt. -
sulyid #84212 Köszönöm szépen! Ez itt a BOM-os kép, lehet hogy vagy vagyok, de én itt csak 2x2 géppuskát látok. :(
-
#84211 A képeken P-40E látszik, én 6 géppuskát látok. 1942 nyarán jelent csak meg ha jól emlékszem. Az angolok a szokásos RAF felségjellel repülték,ahogy tudom csak az afrikai fronton. Itt egy oldal a festésmintákról: festések -
#84210 -
sulyid #84209 Este gondolkodtam hogy a TF-esek milyen p-40-est akarnak vajon belerakni a játékba, egyszerűen megvoltam győződve róla hogy az évszám miatt csak P-40B/C lehet, viszont a videót akárhányszor néztem meg mindig P-40E-nek láttam. Végül mivel már hulla fáradt voltam 40 perc után már azon gondolkodtam hogy inkább írok egy üzenetet FB-n a fejlesztőknek hogy melyiket akarják megcsinálni, de előtte megnéztem az FB-s képeket, s inkább csendben elfogadtam hogy az P-40E lesz, s megnéztem összhasonlításként a BOM P-40-eséről kikerült képeket. Nekem valahogy sokkal meggyőzőbb a TF munkája... Viszont azt nem értem hogy miért van csak 4 géppuskája a képeken. Valaki tudja rá a választ? Illetve milyen festéssel repültek az angol P-40E-k a játék időszakában? -
#84208 Csak tudnám azt a 2 évet hogy birom ki mig megjelenik a mozikban :P -
#84206 Csak tudnám azt a 2 évet hogy birom ki mig megjelenik a mozikban :P