IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • rabbiddgog
    én wiimote-al használom, és 1 leddel,
    3 leddel is próbáltam de rájöttem mire beállítom normálisan a freetrackot megőszülök
    így a zoomot, joystick gombjára tettem, a másik gombra meg a wide view-ot, és így elég nekem, olyan mintha egérrel nézelődnék, ha zoom kell, akkor meg megnyomom a joy-on a gombot.
    A sapkán van maga az áramkör, 1 db 3v-os gombelem, 1 ellenállás, meg a led, meg egy mikro tolókapcsoló, az egész kb elférne egy 50 ft-os pénzérmén, súlya meg kb. semmi, nem is érzem hogy a sapkán van valami.
    A led elég kis fogyasztású, a wiimote meg újratölthető ceruzaakksiról megy, használat függő meddig bírja, de nekem elég úgy 3 hétig.
    kb ennyi, 100 fps-sel megy a nézelődés nem akad, folyamatos.
    annyi hogy a freetracknál a threshold csúszkán kell állítani és kész

üdv

aki win7-en hibüzenetet talál a freetrack-nál, az azért van, mert a a control panel-ikon méret(DPI) nem 100%-ra van állítva, hanem 125%-re, vissza kell rakni 100%-ra, újraindítani párszor a sz.gépet és jó lesz
    Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.05.29. 23:36:45