IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sulyid
    Este gondolkodtam hogy a TF-esek milyen p-40-est akarnak vajon belerakni a játékba, egyszerűen megvoltam győződve róla hogy az évszám miatt csak P-40B/C lehet, viszont a videót akárhányszor néztem meg mindig P-40E-nek láttam. Végül mivel már hulla fáradt voltam 40 perc után már azon gondolkodtam hogy inkább írok egy üzenetet FB-n a fejlesztőknek hogy melyiket akarják megcsinálni, de előtte megnéztem az FB-s képeket, s inkább csendben elfogadtam hogy az P-40E lesz, s megnéztem összhasonlításként a BOM P-40-eséről kikerült képeket. Nekem valahogy sokkal meggyőzőbb a TF munkája... Viszont azt nem értem hogy miért van csak 4 géppuskája a képeken. Valaki tudja rá a választ? Illetve milyen festéssel repültek az angol P-40E-k a játék időszakában?