IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #84135 Na igen... szerintem úgy vannak vele, hogy DX9 alatt úgysincs már népszerű cím, ráadásul a késleltetésekkel úgyis nyűg lenne, ergo inkább nem támogatják. DCS, ETS2 alatt is van OR támogatás, de a TrackIR támogatás miatt gondolom nem kellett sokat variálni vele, viszont a késleltetés nem tudom mennyire lehet gond... működni ugye működik, de kérdés hogy.
Engem például még a TrackIr nagyon pici akadozása is zavar, más meg észre sem veszi... Mértem egy frametime értéket még anno a CloD-l, mert akadozni véltem a TrackIr-t. A felső grafikonon jól látszik, hogy milyen kilengések vannak 1-1 frame között, ezt már én észleltem, és zavart is... ugyanez OR-l szerintem instant okádás nekem! :D
Bevallom őszintén én sem teljesen értem, hogy mi akar lenni a "hardverben több fps kell" kijelentés...