IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez megint olyan rész, amihez nem értek :) Nem tudom, hogy az OR részéről mennyi támogatás kell, mi kell ahhoz, hogy egy játék fusson vagy ne. Például a nem támogatott DX9 azt jelenti, hogy azok el sem indulnak, vagy azt jelenti, hogy elindulnak, de hogy jól futnak-e az csak a szerencse kérdése? Szerintem ezt csak akkor tudjuk meg, ha kipróbáljuk. OR DK2-esen mindenesetre megy a CloD, de az DX11 alapból.
A link, amit a 150 fps-ről küldtél, az nekem nem teljesen tiszta, ott a srác a "gépen belüli" fps-ről beszél, meg arról, hogy mire jó a preempció, ami szép meg jó, de az miért is lenne az átlagjúzernek lényeges? Ha a gépnek névleg többet kell számolnia mint ami a monitorra jut, az szomorú, de ez eddig is így működött. És eddig sem foglalkozott vele senki, csak azt néztük, hogy mennyi fps-t kaptunk a játékban. Honnan tudod pl, hogy CloD-ban a stabil 60 fps-hez mennyi fps-t számolt a motorház alatt? Az OR-nél is arról van szó, hogy a monitoron kell stabil 90 fps, és ha az megvan, akkor örülünk, ha nincs akkor nem.