IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Szerintem már letárgyalta oroszország és az usa korábban az ukrajnai helyzetet nagy vonalakban,főleg a fegyvereladásra és hitelezésre ment ki a játszma.Ott egy kontrollált polgárháború van,gondoltam,hogy a végén Donyeck és Luganszk megyék föderálisak lesznek,vagy valami különleges státuszt kapnak.Teljes mellszélességgel egyik fél sem ment a másiknak a két kelet-ukrán megyéért.Azt nem értettem,hogy a baltikumban miért demonstrált mindkét oldal,mintha Európa a baltikum orosz megszállásától tartott volna,az oroszok meg Kalinyingrád nato elfoglalásától.Az lett volna durva,ha ott is kialakult volna valami harc.Az ISIS-t viszont szerintem korábban lenyomhatta volna az usa,nagyrészt az ő pénzükön lett az is felhízlalva. Európa számára pedig talán nem lenne rossz,ha valamilyen módon társulna az eurázsiai unióval,bár nem tudom,hogy ez működhetne-e úgy,hogy az Európának is jó legyen.A világ megint tömbösödni kezd,mint az 1 vh előtt.Az usa a dél amerikai államokkal kezd kapcsolatokat építeni,oroszország európában akar szövetségesi rendszert,kínával ez már működik.Közben kína is lassan szuperhatalom lesz.Lehet ebből nemsokára egy nagy háború is,ha nem lesznek észnél.Olyan mintha egy felgyorsult gyarmatosítási időszakban lennénk.