IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Régen nem játszottam a 46-al, de Arti dobja a jobbnál jobb linkeket.
A 4.12.2-t is épp kipróbáltam, de szerintem nagyon feltápolták benne a szövi gépeket. Persze így is lelőhetőek, de idegesítő, hogy erre tért el a fejlesztés. Gondolom a nyugatiak sírása miatt :), meg Vérpisti, aki nem tudja lelőni a Messzert.
Anno a DBW-ami ugye 4.10.1m -re ment, nem voltak ennyire pofátlanul jobbak még. Azokban a kampányokban kiegyenlítettebb és élvezhetőbb volt a harc.
Sajnos sok szimulátort ez az össze-vissza moddolás, fejlesztgetés ölt meg online vonalon. Valóban jó lenne valami egység ezen a téren, de ez sajnos lehetetlen. Ezzel csak az amúgy is eléggé megritkult közösséget szórják szét egyre jobban. A játékipar is egyre inkább arra tendál, hogy nem olyan játékok kellenek, amit hetekig, vagy hónapokig kell gyakorolni, mire jönnek az első eredmények. A célközönség a nagy tömeg, aki csak lövöldözni akar.