IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sulyid #84055 Köszönöm hogy leírtad mindezt, sok dolgot lehet belőle tanulni! Én a saját harcmodoromnál ha lehet próbálom kihasználni a gépem sebességét, tehát ha Typhoonal v. Tempestel repülök mindig arra alapozom a harcmodort hogy a nagyon erős motor és a jó emelkedés miatt én döntöm el hogy mikor és hol csapunk össze a 20mm-ekből pedig elég 1 jól sikerült sorozat az ellenségnek, ha pedig elhibázom az erős motornak hála úgyis meglépek és újra rácsapok majd. Gyakorlatilag hasonló mint a BnZ... De azzal sincsen bajom ha fordulóharcot kell vívni, sőt olyankor érzem igazán a harcot.
A célpontválasztáshoz úgy állok hozzá, ha 1 pontot látok az jó, ha kettőt akik együtt repülnek az még kezelhető (úgyis kötelékben vagyunk, 2v2-es felállás még nem számít rossznak), viszont ha 2-nél többen vannak akkor mindig a leggyengébbet szoktam először lelőni (tehát azt a típust amiről tudom hogy a legkevesebbet ér) és utána jöhetek a többiek.