IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #84054 Szerintem.Ezt hangsúlyoznám,hogy szerintem.
A különböző gépek használata gyakorlatot igényel,egy idő után azért az ember bármivel elkaristol.
Ha elég sok időt belefeccöl a játékos egy egy vasba akkor a használatuk rutinszerűvé válik,persze idomulva az adott technika tulajdonságaihoz ami meghatározza,hogy hogyan is használja azt az emberfia.
A légi harc az megint más dolog. Az egy sakkjátszma szerintem,ott fejben dől el minden (persze kell hozzá még sok egyéb is ) de alapvetően egy hosszabb lépéssorozat eredménye a sikeres harc megvívása.Nekem már ott elkezdődik amikor csak egy pöttyöt látok a távolban ,és azt se tudom ki fia borja. Csakis előnyös helyzetből vagyok hajlandó harcba bocsátkozni,ha kell kivárok akár 10-20 percet is .
De ez szerintem így is a normális.
A baj akkor van ha az ellenfél is hasonlóan gondolkodik,na akkor kerülgetjük egymást :)
De a legfontosabb számomra,hogy sose engedjem ,hogy a másik kerüljön előnyösebb helyzetbe,a legfőbb szempont megtartani a saját jó pozíciómat.
Ez kb ilyen egyszerű szerintem. De ez azért egy hosszú folyamat eredménye amíg az ember eljut erre a nem csak felismerésre,hanem,hogy tudatosan így is cselekedjen mindig.
Itt egy videó.
Látható,hogy nem megyek bele rögtön a harcba,pedig megtehetném,de csak akkor lendülök támadásba amikor mindent átláttam,és itt tök mindegy is lenne éppen miben ülök, a lényegen nem változtatna.