IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sulyid #84032 Szia
A TF peccseket már felraktam, tudtam hogy nélküle lenne probléma bőven. :)
Félreértés ne essék, a messzer szériával sincs semmi bajom, IL-2 1946 DBW-ben szét repültem vele az agyamat az elmúlt pár évben, szerintem mindenkinek megvan az a típus/nemzet ami legjobban húz a szívéhez, nekem vadászoknál kb így áll össze a TOP3-as lista:
- Spitfire
- Air/Kingcobra
- Messzer
Ettől függetlenül bármilyen géppel szívesen megtanulok repülni, de mindenkinek van valami ami a legjobban húz a szívéhez.* :)
A gépeknek a leírását köszönöm szépen!
Az általad javallott összefoglalót pedig elkezdtem tanulmányozni, szándékaim szerint idővel minden típussal sikerül ugyanarra a szintre eljutnom. A pumaszállásos anyagokat nagyon sokszor olvastam már. A géppárban való repülést pedig megszoktam, igazából zavaró is ha egyedül repülök (nincs meg a biztonságérzetem) plusz a barátommal már 2 éve folyamatosan repülünk kötelékben. Összeszoktunk már, s szó nélkül is megértjük egymást, legtöbbször ha meglátjuk az ellent már csak annyit mond hogy kérem-e. :) Ilyenkor én rácsapok ő pedig fedez, s ha ne sikerül elkapnom mert mondjuk beragad a géppuska akkor leszedi + mindig hazakísérjük egymást. Most próbálom rávenni hogy csatlakozzon ő is a CLOD-hoz, de még nem tudja hogy lesz-e rá elég pénze a hónapban.
Köszönöm a segítséget!